Verkeersongeval

Letselschadevergoeding na verkeersongeval:
Met Aandacht voor jouw herstel.

Juridisch ontzorgen

Een verkeersongeval kan jouw leven ingrijpend veranderen, zeker wanneer sprake is van een ernstig ongeval. Het is allereerst belangrijk om te weten wat er precies is gebeurd. Zo kunnen we bepalen of je jouw letselschade geheel of gedeeltelijk vergoed kunt krijgen.

 

Toedracht ongeval onderzoeken

Soms is direct duidelijk wat de oorzaak van het ongeval was, maar dat is niet altijd zo. In dat geval vragen wij de gegevens op bij de politie. Indien nodig benaderen we getuigen. Zo krijgen we een beeld van wat er is gebeurd en of je jouw letselschade kunt verhalen. Wij ontzorgen je graag bij dit proces.

 

Letsel

Wij staan slachtoffers bij met bijvoorbeeld orthopedisch letsel, hersenletsel of whiplash. Een veelvoorkomend ongeval is een ‘achterop aanrijding’. Als gevolg hiervan kunnen whiplash-achtige klachten ontstaan. Denk aan hoofdpijn, nekpijn, rugpijn en/of concentratieproblemen. Wij helpen jou om de gevolgen van het ongeval vast te stellen en de schade te verhalen.

 

Volledig schadebeeld

Is de aansprakelijkheid erkend, dan brengen we samen de volledige schade in beeld. Bovendien regelen we voorschotten voor de letselschade die je al hebt geleden. Dat doen we tot de schade definitief is afgewikkeld. Maar onze letselschadeadvocaten doen meer dan jouw schade claimen. Zo bekijken we samen met jou wat er nodig is om jouw leven weer op de rit te krijgen. Ook begeleiden wij je bijvoorbeeld bij de re-integratie op jouw werk.

Jouw letselschadetraject

Proactief ontzorgen en schadebegroting

we regelen voorschotten en zorgen voor een volledig schadebeeld

Schadediscussie

richt je op herstel: dan zetten wij in op maximale vergoeding

Afwikkeling

het definitieve schadebedrag wordt uitgekeerd

Second opinion of geschil met eigen rechtsbijstandsverzekeraar?

Ben je niet tevreden met de wijze waarop jouw rechtsbijstandverzekeraar of andere belangenbehartiger jouw zaak behandeld? In de meeste gevallen heb je dan recht op een second opinion van een gespecialiseerde letselschadeadvocaat. Wij kunnen je hierover bij uitstek adviseren. Deze herbeoordeling kan op kosten van de rechtsbijstandverzekeraar en is voor jou dus kosteloos. 

Wij zijn er voor jou

Een verkeersongeval overkomt je in een seconde, maar de nasleep duur maanden tot jaren. Laat je op een persoonlijke manier bijstaan door onze advocaten en voorkom extra kopzorgen.