Bouw & Vastgoed
Vastgoed

Bram van Dun

Advocaat
Dagelijks bestuur

Kenmerkt zich door persoonlijk contact en korte lijntjes.
Heeft een grote liefde voor Tilburg.

Een wandeling door zijn vakgebied

Loopt advocaat Bram van Dun over straat, dan wandelt hij letterlijk door zijn vakgebied. Voor de gebouwen om hem heen maakte hij alle juridische zaken in orde. Van een stuk grond tot de uiteindelijke oplevering: Bram is betrokken bij het volledige project.

 

“Mijn advies start bij het bestuursrechtelijk contact met de gemeente. Vervolgens sluiten we overeenkomsten tussen civielrechtelijke partijen, zoals aannemer, ontwikkelaar, onderaannemers en kopers.” Ook tijdens de uitvoering van een project blijft Bram betrokken: “Juist in die fase adviseer ik opdrachtgevers over allerlei juridische zaken waar zij tegenaanlopen. Denk aan discussies over gebreken, meerwerk of vertraging. Een belangrijk onderdeel van mijn werk.”

Bouw op onze advocaten

Op onze advocaten kun je bouwen. Zo ook op Bram, die altijd persoonlijk voor je klaarstaat en zo lange, waardevolle relaties opbouwt. “Complexe documenten ontvang je niet snel van mij. Tenzij het echt nodig is natuurlijk. Liever pak ik de telefoon en neem ik de zaken even met je door. We weten elkaar te vinden en sparren samen over de beste oplossing. Op juridisch én ondernemersvlak. Ik houd van die korte lijntjes.”

 

Een eerlijk advies gaat de advocaat niet uit de weg: “Procederen is een optie, maar vaak zit de oplossing in een praktische benadering; die kost minder tijd en geld, en is vaak beter voor alle partijen.” Zijn eerlijke advies gaat samen met een vooruitziende blik: wetswijzigingen, de stikstofcrisis en bouwkostenstijgingen – Bram houdt ze nauwlettend in de gaten en deelt zijn bevindingen al voor je er zelf aan dacht.

Met toewijding voor Tilburg

Hoewel je de klanten van Bram door het hele land vindt, heeft hij zijn hart verpand aan Tilburg. Daar is hij geboren en getogen én werd de advocatuur hem door zijn vader – ook advocaat – met de paplepel ingegoten. Bram zet zich volop in voor de stad: Ondernemersfonds Binnenstad Tilburg, Carnavalsstichting Tilburg en Tilburg University genieten van zijn inzet.

 

“Op die manier blijf ik op de hoogte van wat er leeft in de stad en de regio en kom ik in contact met andere ondernemers.” Met zijn bijdrage aan Tilburg University geeft hij juist zijn kennis en ervaring door: “Als één van de voorzitters van het College van Beroep voor de Examens (CBE) zet ik me in voor de universiteit waar ik zelf studeerde. De cirkel is rond.”

 

Schakel Bram in voor juridisch advies.