Stevig fundament

Advocatuur is de architectuur achter jouw organisatie; die raakt alle afdelingen in je bedrijf. Vanuit een stevig fundament kun je bouwen, maar elk pand heeft onderhoud nodig.

Uitdagingen en ambities

Bedrijven in de bouw- en vastgoedsector staan voor aanzienlijke uitdagingen. Van het aanpakken van maatschappelijke vraagstukken, zoals de dringende behoefte aan betaalbare huisvesting en het verminderen van de ecologische impact, tot het navigeren door een complex landschap van wet- en regelgeving op het gebied van duurzaamheid, kwaliteit en technologische vooruitgang. Dit alles speelt zich af tegen de achtergrond van krapte op de arbeidsmarkt en schaarste van materialen.

 

Hoewel er nieuwe zakelijke mogelijkheden ontstaan, zoals duurzaamheidsinitiatieven en de groeiende vraag naar renovatie en ontwikkeling van bestaande infrastructuur, blijft het voor ondernemers in de bouw- en vastgoedsector een uitdaging om hun ambities te realiseren en hun rendement te vergroten. Projecten worden complexer en daarmee de eisen aan samenwerkingsverbanden en overeenkomsten dus ook.

Ons multidisciplinaire team van advocaten op meerdere rechtsgebieden beschikt over uitgebreide ervaring en diepgaande kennis van de bouw- en vastgoedsector, waardoor wij de ideale partner zijn voor jouw onderneming. Wij bieden vooruitstrevend juridisch advies en houden voortdurend de vinger aan de pols van de laatste ontwikkelingen binnen de sector. Door onze proactieve benadering kunnen wij jou adviseren nog voordat zich daadwerkelijke uitdagingen voordoen.

 

Vanaf de tekentafel tot aan de oplevering van jouw project en ook daarna, je zit juridisch goed op het juiste moment. Er ontstaat rust in je organisatie om je vol vertrouwen naar de toekomst te bewegen.

Wij werken voor

Aannemers en installatiebedrijven

Projectontwikkelaars

Woningcorporaties

Vastgoedbeleggers- en beheerders

Architecten en constructeurs

Maak kennis met ons sectorteam Bouw & Vastgoed

MActueel in de sector Bouw & Vastgoed

Het retentierecht: een onmisbaar wapen tegen wanbetaling

Lees meer
Vastgoed
Bouw & Vastgoed
Blog
Bouw & Vastgoed
Whitepaper
Vastgoed
Bouw & Vastgoed
Podcast
Vastgoed
Bouw & Vastgoed
Nieuws
Vastgoed