“Met meer dan vijfendertig jaar ervaring weet je inmiddels hoe het werkt en wie er in de branche rondlopen.”

Een expert binnen handbereik

Zelfs na decennia in het vak is vastgoedadvocaat Koen Peters enthousiast bij elke nieuwe zaak. Zijn gedrevenheid, ervaring en communicatie – to the point – zijn al jaren het fundament van veel succesvolle samenwerkingen. “Mijn drive zit in het vertalen van mijn kennis in advies aan cliënten. En in de competitie: als het komt tot procederen, dan wil ik winnen.”

Ervaren in de branche

Koens expertisegebied is groter dan gebruikelijk. Zo is het praktiseren van bouwrecht, omgevingsrecht en aanbestedingsrecht een zeldzame combinatie. Zijn kennis reikt echter verder dan deze verschillende rechtsgebieden. Ook in de lokale vastgoedbranche is hij een bekende speler. Hij kent de pionnen en weet hoe het spelbord werkt. Zo voorziet hij zijn cliënten van praktische juridische inzichten.

Kennis en kunde overdragen

“Het overbrengen van mijn expertise geeft mij energie; ik leid jonge advocaten op in het adviseren van cliënten.” Koen houdt zich bezig met elk juridisch aspect van ‘grond en stenen’. Daarbovenop stuurt hij collega’s aan, begeleidt hij procedures en koestert hij zijn contacten en cliënten.

Laat er geen gras over groeien

Wil je weten waar je aan toe bent? Dan moet je bij Koen zijn. De zaken lopen vaak zoals hij ze inschat. Daarom vinden velen hun weg terug naar zijn bureau. Voor hem zijn juridische adviezen ook geen ellenlange wetenschappelijke studies. Hij hanteert de vuistregel: het liefst alles op twee kantjes en in heldere, begrijpelijke taal.

 

Samenwerken met Koen?