Vandaag besteld, morgen in huis

Ons juridisch advies is soms zelfs nog sneller. Wij investeren in een duurzame relatie met energiek advies, zodat jij klaar bent voor de toekomst.

Uitdagingen en ambities

De sector handel en industrie kent grote uitdagingen rondom thema’s als duurzame industrie, personeelstekorten en behoud van werkgelegenheid. Naast specifieke uitdagingen, zoals internationale concurrentie en technologische ontwikkelingen. Al deze ontwikkelingen gaan ook nog eens razendsnel.

 

Hoe ga je als ondernemer om met deze uitdagingen en waar liggen de kansen? Hoe zorg je ervoor dat je voldoet aan de geldende wet- en regelgeving? Wij werken voor de ambities van jouw organisatie en met een deskundige, persoonlijke aanpak leggen wij het juridisch fundament.

Ons multidisciplinaire team van advocaten op meerdere rechtsgebieden beschikt over uitgebreide ervaring en diepgaande kennis van de sector handel & industrie, waardoor wij de ideale partner zijn om jouw ambities te realiseren. Wij bieden vooruitstrevend juridisch advies en houden voortdurend de vinger aan de pols van de laatste ontwikkelingen binnen de sector.

 

Door onze proactieve benadering kunnen wij jou adviseren nog voordat zich daadwerkelijke uitdagingen voordoen. Je zit juridisch goed op het juiste moment. Er ontstaat rust in je organisatie om je vol vertrouwen naar de toekomst te bewegen.

Wij werken voor

Voedselverwerkers

Textiel, hout, papier, olie en metaal industrie

Machine industrie

Groothandel en detailhandel

Horeca en leisure

Maak kennis met ons sectorteam Handel & industrie