Ontmoet advocaat ondernemingsrecht Stefan van der Horst.
Handel & Industrie
Ondernemingen

Stefan van der Horst

Advocaat

Geen ondernemerskwestie is Stefan vreemd

Spreek je met advocaat Stefan van der Horst, dan merk je het meteen: die heeft kennis en kunde in huis. Met meer dan vierentwintig jaar ervaring als advocaat kan dat ook niet anders. Zijn specialisme in ondernemingsrecht strekt uit voorbij de horizon. Hetzelfde geldt voor zijn passie voor het vak. “Door mijn vizier te richten op de inhoud van mijn werk, ben ik op dieperliggend niveau van betekenis voor mijn cliënten.”

 

Ook is Stefan een van de kantoorcuratoren en praktiseert hij internationaal en Europees recht, intellectueel eigendomsrecht en ICT-recht. In de praktijk is hij bovenal probleemoplossend en vlijmscherp in zijn dienstverlening.

Verstand van zakendoen

Door zijn ervaring kent Stefan de ins en outs van het bedrijfsleven. Hij benadert vraagstukken niet alleen vanuit juridisch perspectief, maar is ook een partner met wie je kunt sparren over investeringen, fusies, bedrijfsvoering en meer. Iemand die het ondernemerschap en jouw manier van zakendoen begrijpt en deze kennis omzet naar waardevol juridisch én strategisch advies. “Je moet juridisch goed onderlegd zijn én de cliënt, zijn markt en de valkuilen kennen, om efficiënt en gericht een doel na te streven.”

 

Daarnaast biedt zijn curatorschap waardevolle inzichten. Wanneer je als bedrijf in zwaar weer verkeerd, is Stefan met al zijn kennis een baken van vertrouwen. Deze rol helpt zijn andere cliënten evengoed. Hij ziet op voorhand waar de financiële dreiging zit en kan zo voorkomen dat hij ook bij jou de curatele-pet moet opzetten.

Is legal counsel voor collega’s op kantoor.
Heeft graag internationale vraagstukken op zijn bordje.

Jouw contractjongleur

Wanneer Stefan een contract opstelt, weet hij welke ballen hij voor jou in de lucht moet houden. Hij creëert contracten die jouw behoeften als cliënt kraakhelder weergeven. Door zijn creativiteit in bewoording zet hij zijn cliënten ook nog in de krachtigste rechtspositie. Zo levert hij overeenkomsten die naadloos aansluiten op jouw visie en bedrijfsdoelen.

 

Juridische puzzels oplossen

Vraag het aan ieder willekeurig persoon op de werkvloer en het antwoord is hetzelfde: Stefan is bijzonder gepassioneerd over de inhoud van zijn vak. Hij is analytisch, pakt dingen grondig aan en houdt van de juridische legpuzzel. “Door eerst problemen nauwkeurig te doorgronden kom je tot oplossingen die écht het verschil maken.”

 

Een keer sparren met Stefan?

Publicaties van Stefan

Bescherm je belangen met een geldig concurrentie- en relatiebeding

Lees meer
Arbeid
Podcast
Podcast
Arbeid
Podcast
Arbeid
Bouw & Vastgoed
Podcast
Vastgoed