Juridisch hart

Tussen de verschillende zorgafdelingen klopt een juridisch hart. Met voldoende aandacht en onderhoud blijft je organisatie vitaal en werk je zonder zorgen verder.

Uitdagingen en ambities

Door de snelle technologische ontwikkelingen is de gezondheidszorg een van de snelst veranderende sectoren. Dit vraagt een sterk aanpassingsvermogen van zorginstellingen. Denk aan het verhogen van de cybersecurity voor het beschermen van patiëntgegevens en waarborgen van de integriteit van zorgsystemen, net als het tegengaan van verspilling en het efficiënter omgaan met energie in het kader van duurzaamheid. Dit alles onder de druk van stijgende zorgkosten, forse investeringen die moeten worden gedaan en het structurele personeelstekort.

 

Hoewel er ook nieuwe zakelijke mogelijkheden ontstaan, zoals nieuwe samenwerkingsverbanden en de integratie van nieuwe technologie, blijft het voor zorginstellingen een continue uitdaging om de benodigde zorg te blijven leveren.

Ons multidisciplinaire team van advocaten op meerdere rechtsgebieden beschikt over uitgebreide ervaring en diepgaande kennis van de zorgsector, waardoor wij de ideale partner zijn voor jouw organisatie. Wij bieden vooruitstrevend juridisch advies en houden voortdurend de vinger aan de pols als het gaat om de laatste ontwikkelingen binnen de sector.

 

Door onze proactieve benadering kunnen wij jou adviseren nog voordat zich daadwerkelijke uitdagingen voordoen. Juridische verrassingen worden hiermee voorkomen. Er ontstaat rust in je organisatie om je vol vertrouwen richting de toekomst te bewegen.

Wij werken voor

Gehandicaptenzorg

Ouderenzorg

Jeugdzorg

Eerstelijns

Kinderopvang

Maak kennis met ons sectorteam Zorg