Zorg
Ondernemingen

Chris Lathouwers

Juridisch medewerker

Kalm, betrokken en scherp

Als juridisch medewerker in het ondernemingsrecht richt Chris zich op het bijstaan van ondernemers. Met een kalme en rustige uitstraling weet hij zijn cliënten het vertrouwen te geven dat ze nodig hebben, vooral wanneer de belangen groot zijn en de werkdruk toeneemt. Chris is oprecht betrokken en heeft een scherp inzicht in hoe zaken lopen, wat zijn cliënten ten goede komt.

Samenwerkingsverbanden en geschillen

De energie en aanpakkersmentaliteit van ondernemers spreken Chris enorm aan. Hij krijgt er energie van om samenwerkingsverbanden te vormen die naadloos aansluiten op de specifieke situatie van de ondernemer. Daarnaast zet Chris zich in bij geschillen, waarbij hij altijd uitgaat van de welwillendheid van alle partijen om tot een oplossing te komen. Hij weet deze positieve kern naar boven te halen en zo geschillen effectief te beslechten.

Vechtlust

Naast zijn werk in geschillen, is Chris ook actief in faillissementen. Hij vraagt stukken op, doet grondig onderzoek en bereidt gedegen argumentatie voor. Zijn jarenlange ervaring in kickboksen komt hierbij goed van pas. Net zoals in de ring, vormt hij strategieën en toont hij vechtlust om de beste resultaten voor zijn cliënten te bereiken.

Geen brick in the wall

Een goede dag voor Chris is wanneer hij iets moois heeft afgeleverd, zoals een sterke argumentatie waarin hij zijn theoretische kennis succesvol heeft toegepast in de praktijk. Wat hem aantrok om voor MannaertsAppels Advocaten te werken, is de mogelijkheid om vanaf dag één een verschil te maken voor de cliënten, zonder het gevoel te hebben een ‘brick in the wall’ te zijn. De Brabantse gezelligheid en de ideale balans van het kantoor – niet te groot, maar ook niet te klein – maakten het plaatje compleet.

Schakel Chris is voor juridisch advies.