We stellen advocaat Dirk Spoormans aan je voor.
Handel & Industrie
Ondernemingen

Dirk Spoormans

Advocaat

“Beren op de weg? Daar kun je voorbij, onderdoor en overheen.”

Volhardend vooruit

Met beide voeten op de grond gaat hij voor het hoogst haalbare: advocaat Dirk Spoormans zet alles op alles. Opgeven bestaat niet, een eerlijke mening wel. “Zo weet je altijd waar je aan toe bent.” Dirk is een doorpakker. “Allereerst zoeken we naar een gezamenlijke oplossing. Lukt dat niet? Dan gaan we over tot de volgende stap: procederen.”

Voor de winst

De gedrevenheid en vasthoudendheid zaten al vroeg in de aard van het beestje. “Jaren geleden tenniste ik op hoog niveau. Daar werd mijn doorzettingsvermogen op de proef gesteld vanwege een aangeboren afwijking aan mijn voeten. Vallen, revalideren en weer opstaan: daar komt mijn volharding vandaan. Ik zet me altijd volledig in voor een zaak en doe er alles aan om te winnen.” Daarvoor zijn creatieve oplossingen nodig, te beginnen bij een positieve blik. “Er is vrijwel altijd een weg. Die ligt vaak nét om een hoek waar nog niemand anders keek.”

 

Op tijd betrouwbaar advies

“Ik streef naar het maximale.” Als je met Dirk samenwerkt, weet je dan ook zeker dat je hem altijd kunt bereiken. Ook buiten kantooruren. “De zaken waaraan ik werk, liggen nauw aan het hart van onze opdrachtgevers en leveren soms veel stress op. Weet dat ik er ben voor overleg en om zorgen weg te nemen. En reken op mijn betrouwbare advies, of dat nou goed of slecht nieuws betekent.”

Geeft niet op en bedenkt de creatiefste oplossingen.
Is docent aan het Financieel Opleidingsinstituut in Berkel-Enschot.

Eerlijke verdeling

Dirk pakt graag door, ook buiten de advocatuur. In 2015 richtte hij de stichting TopOp Kids op. Sindsdien zet hij zich in voor kinderen uit minderbedeelde gezinnen. Inmiddels haalden allerlei kinderen hun zwemdiploma door TopOp Kids, waren er uitjes naar de Efteling, is er een fietsenplan en zijn er mooie samenwerkingen met de voedselbank en het Amphia-ziekenhuis in Breda.

“Ik zou het mooi vinden als iedereen gelijke kansen heeft. Door tijd en energie aan deze stichting te geven, hoop ik hieraan bij te dragen.”

 

Dirk gaat voor je door het vuur bij ondernemingsgeschillen. Schakel hem in.