Tomas Bakkes is vastgoedadvocaat bij MannaertsAppels.
Handel & Industrie
Vastgoed

Tomas Bakkes

Advocaat

Vastgoed is overal om je heen; dit maakt het tastbaar. Daarom kiest vastgoedadvocaat Tomas Bakkes voor het beoefenen van dit specialisme. “Alle ondernemingen komen in aanraking met vastgoed, of ze nu bouwen, kopen, verkopen of (ver)huren: iedereen heeft ermee te maken.” Tomas heeft dan ook oog voor wat er om hem heen gebeurt. Hij vervlecht dit tot op de markt afgestemde dienstverlening.

Alle bouwstenen voor succes

In een bouw- of vastgoedproject komen allerlei rechtsgebieden voorbij. Terwijl jij je focust op je dagelijkse werkzaamheden, staat Tomas je bij in het hele traject als vaste advocaat, adviseur en sparringpartner. Met zijn ruime ervaring in het civiele bouwrecht én het bestuursrecht overziet hij het project van a tot z.

Is lid van de Commissie Bezwaarschriften Gemeente Bergeijk, de Vereniging voor Bouwrecht-Advocaten (VBR-A), de Vereniging Vastgoed Juristen (VVJ) en de Vereniging van Jonge Onroerend goed Juristen (VJOJ)

Verdedigen met hand en tand

Tomas wisselt graag gedachten uit. Als standpunten lijnrecht tegenover elkaar staan, springt hij voor je in de bres. Met zijn sterke argumenten komt hij krachtig over. Zijn communicatiestijl is duidelijk, direct en goed onderbouwd. Hij is de advocaat die jouw rechtspositie met hand en tand verdedigt.

 

Relativeren is zijn tweede natuur

“Met een nuchtere blik creëer je lucht in stressvolle situaties.” Procederen en overige juridische geschillen brengen zwaarte met zich mee. Met gezond relativeringsvermogen ontzorgt Tomas zijn cliënten. Door zijn realistische houding ziet hij situaties vaak zoals ze zijn, waardoor hij risico’s onderschept en kansen op tijd spot.

 

Een keer sparren met Tomas?