Ontmoet ondernemingsrechtadvocaat Sten Wahlbrinck.
Bouw & Vastgoed
Ondernemingen

Sten Wahlbrinck

Advocaat

“Mijn doel: het beste resultaat voor elke cliënt. Want ik weet, goed juridisch advies is maatwerk!”

Een waterdichte juridische positie

Onderwerpen waarmee iedere ondernemer te maken krijgt, zijn precies de thema’s waar ondernemingsrechtadvocaat Sten Wahlbrinck enthousiast van wordt. “Reorganisaties, aansprakelijkheden, oprichting en ontbinding van vennootschappen, aandeelhoudersstructuren: dat alles leeft bij ondernemers.” En waar het recht leeft, daar is Sten te vinden.

Allrounder met ambitie

Als advocaat is Sten een allrounder met veel ambitie. “Mijn focus varieert in het adviseren van ondernemers bij het starten van hun onderneming, hun algemene praktijk tot en met een mogelijke (ver)koop van een onderneming, en alles wat daar tussen zit”. Daarnaast is hij actief in de insolventierechtpraktijk, welke kennis hij tevens gebruikt bij het adviseren van ondernemers.

Het is zijn tweede natuur om goed te luisteren en door te vragen.
Vindt het leuk om te sparren over maatschappelijke onderwerpen.

Aanpakken en doorpakken

Sten weet van aanpakken en begrijpt de uitdagingen van de hedendaagse ondernemer. Met zijn vindingrijkheid vindt hij passende oplossingen voor allerlei casussen. Hij richt zich niet alleen op het oplossen van problemen, maar adviseert ondernemers ook preventief, zodat risico’s aangepakt worden voordat ze problemen veroorzaken. Deze praktijkervaring geeft Sten graag door aan de volgende generatie advocaten, als docent aan de Universiteit van Tilburg.

Sten inzetten als jouw advocaat?