Zet haar tanden in elke zaak

“In de advocatuur komen veel van mijn interessegebieden samen; dat maakt het werk zo leuk.” Arbeidsrechtadvocaat Milou Henneman ziet in een advocaat bijvoorbeeld een docent die kennis overbrengt. Maar ook een bemiddelaar die partijen samenbrengt, een atleet die op zijn doel afrent en een communicatieprofessional die een boodschap kundig overbrengt.

Een puzzel om in vast te bijten

Voor Milou is een dossier als een puzzel waar ze zich vol enthousiasme in vastbijt. Of de stukken complex en onbekend zijn, maakt voor haar niet uit. “Als in een zaak stukjes op zijn plek vallen en ik een goed advies aflever aan een cliënt, dan geeft mij dat energie.” Bij Milou kun je dus voor van alles terecht; zij geeft vervolgens wel het beste antwoord op jouw vraag.

 

Eén team, één taak

Alléén werken is niks voor arbeidsrechtadvocaat Milou. Het liefst betrekt ze anderen uit haar team arbeidsrecht erbij. “Door te sparren met collega’s ontvang je nieuwe invalshoeken en een frisse blik.” Zo komt ze tot waardevolle inzichten en haalt ze uitgebreide input op, voordat ze jou een compleet en kundig advies voorschotelt.

Heeft een hart voor mensen en is het liefst zo veel mogelijk met hen in contact.
Staat al vanaf haar zesde een paar keer per week op het hockeyveld.

Het beste van twee werelden

De ene week staat Milou een werknemer bij tijdens een ziektetraject, een week later helpt ze een werkgever met eenzelfde soort probleem. Zo beleeft ze zaken vanuit beide kanten en bekijkt ze situaties vanuit een 360 gradenperspectief.

 

“Doordat ik beide kanten ken, schat ik een gebeurtenis vaak goed in. Ook ken ik de impact van een bepaalde keuze, op de persoon en op een organisatie. Deze kennis komt weer tot uiting in mijn dienstverlening.”

 

Een keertje sparren met Milou?

Publicaties van Milou

Verzoek tot een vast contract? Reageer correct en op tijd!

Lees meer
Arbeid
Blog