Leer vastgoedadvocaat Jaap Paijmans beter kennen.
Zakelijke dienstverlening
Vastgoed

Jaap Paijmans

Advocaat

Geeft je een realistische kijk op elke zaak

Met een realistische en nuchtere blik strijdt advocaat Jaap Paijmans voor de belangen van vastgoedbedrijven en particulieren. “Het vastgoedrecht speelt zich af in een tastbare sector; die betreft in de basis de gebouwen om je heen. Mijn kennis en ervaring zet ik in bij geschillen die een grote impact hebben op bedrijven en mensen. Ik duik de inhoud in en knok voor een mooi resultaat.”

 

Jaap staat je bij in het huurrecht, bij bouwgeschillen en adviseert bij transacties. “Denk aan huur-, bouw- en koopovereenkomsten die gesloten worden, of die juist niet worden nagekomen.”

Efficiënte route

“Eerlijk adviseren over de kansen en mogelijkheden geeft handvatten om een weloverwogen keuze te maken.” Jaap geeft je dan ook een duidelijk beeld van de zaak en daar waar jullie naartoe werken. “Op een zo kort mogelijke termijn behalen we samen het beste resultaat en proberen we langdurige procedures te voorkomen. In eerste instantie verkennen we of we een regeling kunnen treffen. Is dat niet het geval, dan procederen we.”

Geeft een realistisch beeld van elke zaak.
Hockeyt, padelt en is secretaris bij Hockeyclub Tilburg, en is lid van Jong Onroerend Goed Brabant.

Contact binnen een handomdraai

Jaap handelt adequaat en is benaderbaar. Heldere communicatie staat daarbij voorop. Hij zegt wat hij doet, en doet wat hij zegt. “Daarnaast ben ik vrijwel altijd bereikbaar of ik bel je zo snel mogelijk terug.”

 

Jaap staat je bij in het huurrecht, het civiel bouwrecht en geeft advies bij transacties.

Publicaties van Jaap

Mijn bedrijfsmatige huurder gaat failliet, wat nu?

Lees meer
Vastgoed
Bouw & Vastgoed
Whitepaper

Download whitepaper "Mijn bedrijfsmatige huurder gaat failliet, wat nu?"

Naam(Vereist)
Toestemming
MannaertsAppels Advocaten gebruikt jouw email om met je in contact te komen naar aanleiding van je download. Met bovenstaande opties kun je aangeven hoe je op andere manieren benaderd wil worden.

Privacyverklaring

Bij het verwerken van jouw download houdt MannaertsAppels zich aan hetgeen zij over de verwerking van persoonsgegevens heeft opgenomen in haar privacyverklaring. Deze privacyverklaring is hier te raadplegen.