Ontmoet advocaat ondernemings- en vastgoedrecht Julianne Leerentveld.
Bouw & Vastgoed
Ondernemingen
Privacy
Vastgoed

Julianne Leerentveld

Advocaat

“Ik zie dat er achter ieder juridisch geschil een menselijk verhaal schuilt. Daardoor voelen mijn cliënten zich begrepen in vaak complexe situaties.”

Een unieke combinatie van eigenschappen

“De wortels van mijn keuze voor de advocatuur liggen in het verlangen mensen te helpen. Om onze cliënten bij te staan in hun juridische reis.” Advocaat ondernemings- en vastgoedrecht Julianne Leerentveld stapt daarom elke werkdag het kantoor van MannaertsAppels binnen. Ze staat je bij vanuit een ijzersterke intrinsieke motivatie voor rechtvaardigheid, en heeft passie voor het vak.

Verrast je met innovatieve oplossingen

Julianne beschikt over een combinatie van fijne eigenschappen: open, positief en gedreven. Door haar creatieve benadering van juridische vraagstukken komt ze met innovatieve oplossingen. Zo beweegt ze zich flexibel over complexe hindernissen – alles voor het maximale resultaat. Daarnaast vraagt ze door en leeft ze zich moeiteloos in een ander in; dat zit in haar sociale karakter. Zo staat ze altijd nauw in verbinding met haar cliënten.

Betrokken in jouw sector

De betrokkenheid van Julianne gaat verder dan het juridische aspect: “Ik volg de ontwikkelingen in de branche op de voet. Als onderdeel van de sectorgroep Bouw en Vastgoed krijg ik er veel van mee en ben ik goed gepositioneerd om trends te spotten.” Dit maakt haar dienstverlening des te waardevoller: cliënten zijn altijd verzekerd van actueel juridisch advies.

Schakel Julianne in voor jouw onderneming.

Publicaties van Julianne

Het retentierecht: een onmisbaar wapen tegen wanbetaling

Lees meer
Vastgoed
Bouw & Vastgoed
Blog
Blog
Privacy
Ondernemingen
Blog
Privacy
Ondernemingen