Dit is ondernemingsrechtadvocaat Toine van den Wildenberg.
Zakelijke dienstverlening
Ondernemingen

Toine van den Wildenberg

Advocaat

Grote passie voor het vak

Advocaat Toine van den Wildenberg heeft meer dan dertig jaar ervaring in procederen en adviseren. Zijn dienstverlening kenmerkt zich door een grote passie voor het vak. Met zijn sterke juridische adviezen behoedt hij zijn cliënten tegen toekomstige geschillen. Dat doet hij als advocaat, trusted advisor en als generalist in het ondernemingsrecht en intellectueel eigendomsrecht. “Vanuit brede ervaring kun je buiten de gebaande juridische paden treden.”

Dealcaptain

Een overname of een doorstart in een faillissement leiden naar een positieve uitkomst: daarin blinkt Toine uit. Dit doet hij met een strategische blik, levenservaring en het vermogen om een situatie goed in te schatten; hij weet hier vervolgens naadloos op in te spelen. Niet voor niets staat hij bekend als de ‘dealcaptain’. Daarnaast schuift hij aan tafel met uitgebreide kennis: hij kent de markt, de concurrent en de mens die tegenover hem zit.

Zet zijn kennis als curator in om cliënten te behoeden voor ondernemingsrisico’s.
Gaat regelmatig op avontuurlijke expedities naar alle uithoeken van de wereld.

‘Toine, wat gaan we doen?’

Voor veel organisaties werkt Toine al meer dan tientallen jaren; hij kent ze door en door. “Cliënten worden vrienden, en vrienden worden cliënten.” De grondslag van deze vertrouwensband ligt in het strategische advies en de juridische bijstand die naar succes hebben geleid. En in het gevoel van partnership dat je ervaart met Toine als jouw advocaat. Wanneer er dan een wettelijk obstakel op je pad komt, hoef je alleen nog maar te vragen: ‘Toine, wat gaan we doen?’

 

Het recht levend maken

Toine is energiek, heeft een grote overtuigingskracht en werkt graag samen. “De advocatuur is meer dan een goed jurist zijn. Als je het vak snapt kun je pragmatisch handelen en het lef hebben om knopen door te hakken.” Dit tekent hem in zijn leiderschapsstijl binnen de sectie ondernemingsrecht: praktisch en doelgericht vanuit een gedegen theoretische achtergrond.

 

Toine inzetten als jouw advocaat?