Maak kennis met advocaat Tom de Witte.
Zakelijke dienstverlening
Ondernemingen

Tom de Witte

Advocaat

Vormt een team met jou als ondernemer

“Aan de ene kant help ik ondernemers om hun grootse toekomstplannen waar te maken. Aan de andere kant ben ik werkzaam in diverse faillissementen en adviseer ik ondernemers bij herstructureringen. Een interessant speelveld.” In welke situatie ondernemingsrechtadvocaat Tom de Witte je ook bijstaat, samen vormen jullie een team.

Legt de juridische basis

Hoe groot of klein je bedrijf ook is, met Tom aan je zijde kun je met een gerust hart op pad. “Van een bakkersfamilie op de hoek tot een multinational: elk verhaal is anders en dat vraagt om een creatieve werkwijze. Het liefst leg ik het juridische fundament nog voordat je aan de slag gaat. Zo voorkom je problemen in de toekomst.”

Doorpakken als het tegenzit

Is er toch een tegenslag of zijn er achteraf problemen ontstaan, dan staat Tom je bij met goede zorg en expertise. Hij pakt de zaken praktisch en efficiënt aan. “Als advocaat zoom ik uit en geef ik je de objectieve blik in een voor jou emotionele zaak. Samen komen we tot de kern van jouw belangen en vinden we een oplossing die het best bij je past.”

Organiseert (sportieve) evenementen bij MannaertsAppels en als bestuurslid bij de Push businessclub.
Heeft als ex-topsporter op het hockeyveld een winnaarsmentaliteit, die hij inzet als advocaat.

Een ijzersterk team

Met Tom vorm je een ijzersterk team. Jij vertelt waar je tegen aanloopt, Tom is een luisterend oor, stelt de juiste vragen en schetst het juridische kader. “Ik leg de situatie helder uit, zodat iedereen begrijpt waar we naar toewerken en zodat je weloverwogen keuzes kunt maken.”

“Ondernemers geruststellen en ontlasten in juridische zaken: dat is mijn doel. Ik laat van me horen en geef je even een seintje naar aanleiding van je mail of telefoontje. De ondernemer staat op nummer één.”

 

Vorm een team met Tom de Witte