Lees meer over advocaat Ariane Romijn.
Bouw & Vastgoed
Ondernemingen
Vastgoed

Ariane Romijn

Advocaat

Recht in de roos

“De combinatie van Argentijnse temperament en Nederlandse nuchterheid past bij de rol van advocaat.” Ariane is niet zomaar van haar stuk te brengen. Met stevige argumenten stapt ze de rechtbank binnen. In het Nederlands én het Spaans, want door een tweetalige opvoeding spreekt ze beide talen vloeiend.

 

Binnen twee rechtsgebieden staat Ariane voor je klaar, vrij uniek bij MannaertsAppels. “Voor zowel het ondernemings- als het vastgoedrecht is contractwerk het juridische fundament. Want met een goed contract voorkom je problemen in een later stadium. Mijn specialisatie ligt bij het opstellen en beoordelen van contracten, en het procederen daarover. Een van mijn favoriete onderdelen is de overnames van bedrijven. Samen vormen we een team en gaan we voor de beste deal.”

Ergens doekjes om winden? Nooit.

Voor procederen draait Ariane haar hand niet om. Niet voor niets profileert ze zich al jaren als ‘de procestijger’. “Ik kijk graag naar oplossingen, maar een conflict ga ik niet uit de weg. Mijn mening laat ik duidelijk horen; je weet wat je aan me hebt. In de rechtbank ga ik maximaal de strijd aan en ga ik voor de winst.” Dat gaat samen met een luisterend oor en empathisch vermogen. “Moeilijke woorden leg ik altijd uit, zodat iedereen begrijpt waarover het gaat. Alleen zó werken we samen aan de beste oplossing.”

Maakt een pittige, stevige indruk in de rechtbank.
Is fervent voetballiefhebber, regelmatig te vinden bij NAC Breda.

Voltreffers

“Ik vind het gezellig en interessant om nieuwe mensen te ontmoeten, elkaar te spreken en te luisteren. Dat doe ik onder meer bij de netwerkorganisaties Brabants Goed en Via Latus. En natuurlijk tijdens het aanmoedigen van NAC Breda.” Op zoek naar bedrijven, voor wie Ariane voltreffers mag maken in de rechtbank.

 

Ariane gaat ook door het vuur voor jóúw contractuele afspraken.

Publicaties van Ariane

Bescherm je belangen met een geldig concurrentie- en relatiebeding

Lees meer
Arbeid
Podcast
Podcast
Arbeid
Podcast
Arbeid
Bouw & Vastgoed
Podcast
Vastgoed