Werkwijze

In onzekere tijden geven wij houvast. Letselschade gaan om veel meer dan financiële onzekerheid. Naast fysiek lijden, speelt ook een emotioneel component. Daarom zetten we jouw herstel voorop. Grip op de toekomst is de stip op de horizon.

Gratis letselschadetraject

Meestal is het inschakelen van een letselschadeadvocaat kosteloos voor jou. In de wet is namelijk geregeld dat de aansprakelijke partij de redelijke kosten voor het inschakelen van een deskundige belangenbehartiger dient te vergoeden. Of het traject ook in jouw geval kosteloos is, beoordelen onze letselschadeadvocaten geheel vrijblijvend.

 

Daarnaast heeft een advocaat als de aansprakelijkheid nog niet vaststaat, de mogelijkheid om bij de Raad voor Rechtsbijstand gesubsidieerde rechtsbijstand aan te vragen. Ook is het mogelijk dat uw rechtsbijstandverzekering de kosten betaalt.

 

Met jouw advocaat doorloop je een helder stappenplan. Dat alvast houvast en rust geeft. Focus jij op jouw herstel, dan regelen wij de rest.

Wij zijn er voor jou

Letselschade komt altijd onverwacht.

Met jarenlange ervaring en kwalitatieve kennis zorgen wij voor rust en ruimte voor jouw fysiek en mentaal herstel.

Jouw letselschadetraject stapsgewijs

1. Gratis adviesgesprek

2. Aansprakelijkheid vaststellen

3. Ontzorgen en schadebegroting

4. Schadediscussie

5. Afwikkeling

Direct weten waar je aan toe bent.

Heb je recht op schadevergoeding? Onze advocaten weten hier antwoord op te geven in het gratis en vrijblijvende adviesgesprek dat je bij ons kunt aanvragen. Tijdens de intake inventariseren we jouw zaak en doen we een eerste globale haalbaarheidstoets. Ook bespreken we onze werkwijze en leggen we uit wat we voor jou kunnen betekenen. Het gesprek is vertrouwelijk en de advocaat met wie je spreekt, blijft ook jouw contactpersoon. Zo hoef je jouw verhaal maar één keer te doen.

Second opinion of geschil met eigen rechtsbijstandsverzekeraar?

Ben je niet tevreden met de wijze waarop jouw rechtsbijstandverzekeraar of andere belangenbehartiger jouw zaak behandeld? In de meeste gevallen heb je dan recht op een second opinion van een gespecialiseerde letselschadeadvocaat. Wij kunnen je hierover bij uitstek adviseren. Deze herbeoordeling kan op kosten van de rechtsbijstandverzekeraar en is voor jou dus kosteloos.