Ondernemende advocaten voor de ondernemer

Vastgoed

In de sectie Vastgoed draait het om bouwen, installeren, bestemmingsplannen, vergunningen, planschade, koop en huur. Onze advocaten adviseren over alle juridische aspecten die hiermee te maken hebben. Daarnaast zijn we actief bij aanbestedingen, waar we zowel aanbestedende diensten als inschrijvers bijstaan met advies en in de procedure. Wij kennen het gehele bouwproces en alle aspecten die daarbij een rol spelen. Daardoor zijn we in staat om onze cliënten te voorzien van een gedegen advies.

Advies en kosten-kansenanalyse

De aanpak van MannaertsAppels is transparant. Bij elke stap die we nemen zorgen we ervoor dat u weet waar u aan toe bent. Een analyse van de kosten en kansen is daarom onderdeel van onze werkwijze. Onze advocaten vastgoedrecht vinden het belangrijk om concreet en duidelijk te zijn; praktische oplossingen waarmee u verder kunt. Daarom in principe geen uitgebreide juridische documenten (tenzij u daar natuurlijk zelf behoefte aan heeft), maar een kort en helder advies of een leesbaar en werkbaar contract.

Onderhandelen en procederen

Waar mogelijk voorkomen we een gang naar de rechter door met partijen in gesprek te gaan en te zoeken naar ruimte voor onderhandeling. Lukt dat niet, dan zetten we ons in een procedure volledig in om daar het maximale voor u uit te halen. In het inschatten van uw kansen zijn wij altijd eerlijk: verwachten we dat u een zaak niet gaat winnen, dan adviseren we u om het proces niet aan te gaan maar om te proberen een compromis te bereiken. Zo besparen we u tijd en kosten.

Advocaat vastgoed

Bent u op zoek naar een advocaat Vastgoed in Tilburg of Breda? Neem dan contact met ons op.