Ontdek de werkwijze van advocaat Allison Krekels.
Handel & Industrie
Vastgoed

Allison Krekels

Advocaat

Tastbare advocatuur

Advocaat Allison Krekels werkt voor professionals die creëren: aannemers, installateurs en ontwikkelaars. “De bouw- en vastgoedwereld is heel praktisch en tastbaar.” Heeft haar expertise in dit rechtsgebied op zaken als bouwrechtgeschillen, huurrecht(geschillen) openstaande facturen, gebreken, meer- en minderwerk en vertragingsschade.

Toewijding voor procederen

“Een procedure willen we het liefst voor zijn.” Als het toch zover komt, bereidt Allison de zaak tot in de puntjes voor. “Het is essentieel om de belangen van partijen goed te kennen.” Allison bijt zich dan ook dieper vast in de materie dan enkel de juridische relevantie. “Met luisteren en doorvragen ontdek ik het grotere belang, dat vaak veel breder is dan je op het eerste gezicht vermoedt.”

Haar grote enthousiasme voor advocatuur maakt het dat ze zich van vroeg tot laat verdiept in dossiers en vakliteratuur. Was vicevoorzitter en algemeen bestuurslid bij de Jonge Balie Oost-Brabant en voorzitter van de Oost-Brabantse Pleitwedstrijdencommissie.

De klokken gelijkzetten

Allison ontmoet je het liefst persoonlijk. “Digitalisering heeft ons veel gebracht, maar mijn voorkeur gaat uit naar een fysieke afspraak. Ik wil een cliënt direct goed leren kennen. We zetten de klokken gelijk en gaan dieper in op de materie, zodat iedereen de stand van zaken begrijpt en achter de strategie staat.”

 

Allison staat naast je

“Ik heb het liefst een volle agenda en presteer het beste als de deadlines elkaar in lekker tempo opvolgen.” Met Allison als advocaat weet je dan ook zeker dat het goed komt. “Afspraken nakomen en loyaal zijn aan de partij die je helpt, vind ik vanzelfsprekend en hoort bij de dienstverlening van een advocaat.”

 

Leg met Allison het juridische fundament voor jouw project.