Wij zijn er voor jou

Letselschade komt altijd onverwacht. Met jarenlange ervaring en kwalitatieve kennis zorgen wij voor rust en ruimte voor jouw fysiek en mentaal herstel.

Rob van der Steen

“Cliënten bestaanszekerheid, levenskwaliteit en zelfredzaamheid teruggeven: daarom doe ik mijn werk zo graag.” Aldus letselschadeadvocaat Rob van der Steen. Hij is vastberaden om zijn cliënten weer de regie over hun eigen leven te geven en ze in het letselschadetraject de rust te bieden om te herstellen. Bovendien trekt het optimisme in zijn dienstverlening een positieve uitkomst aan. “Kleine stappen of grote sprongen: zolang ze de goede kant opgaan, zijn we op koers.”

 https://www.mannaertsappels.nl/wp-content/uploads/2024/04/Rob-van-der-Steen_informeel_HR-scaled.jpg

Madelon Beljaars

“Maak je als persoon een ongeval mee, dan is de focus op je herstel belangrijk. Schade verhalen, voorschotten regelen en problemen bij re-integratie kunnen dat proces verstoren.” Als letselschadeadvocaat neemt Madelon daarom zo veel mogelijk voor je uit handen. Zo helpt ze cliënten aan tijd, ruimte en middelen om hun leven weer op de rit te krijgen.

 https://www.mannaertsappels.nl/wp-content/uploads/2024/04/Madelon-Beljaars_informeel_HR-scaled.jpg

Maartje Klompers

Persoonlijk, gedreven en punctueel: dat omschrijft letselschadeadvocaat Maartje Klompers in een notendop. Letsel oplopen heeft impact op allerlei facetten van iemands leven. Juist dan is het belangrijk dat er iemand voor je klaarstaat met een scherp oog voor belangrijke details. Iemand die zich vol overgave voor je inzet. “In de kern ben en blijf ik de jurist: helder en duidelijk. Ook sta ik paraat als procederen nodig is.”

 https://www.mannaertsappels.nl/wp-content/uploads/2024/04/Maartje-Klompers_informeel_HR-scaled.jpg

Jade Albert

“Een persoonlijke benadering staat bij mij voorop. Elk verhaal is anders en iedereen is uniek. Ik vind het belangrijk dat een slachtoffer zich gehoord en geholpen voelt.” Wollige taal hoort daar volgens letselschadeadvocaat Jade niet bij. “De juridische zaken die ik met de wederpartij bespreek, leg ik je altijd uit in begrijpelijke taal, zodat je weet waar je staat. Ik geef een eerlijk advies, stel je gerust als dat kan en onderneem actie waar nodig.”

 https://www.mannaertsappels.nl/wp-content/uploads/2024/04/Jade-Albert_informeel_HR-scaled.jpg

Angela van Hoesel

Ze bewaart de rust in drukke tijden, houdt het overzicht en verrijkt haar werk met een liefde voor taal. Secretaresse Angela van Hoesel ondersteunt haar collega’s waar ze maar kan. “De advocaten doen het juridisch-inhoudelijke werk, ik sta klaar voor de ondersteunende taken.”

 https://www.mannaertsappels.nl/wp-content/uploads/2024/04/Angela-van-Hoesel_informeel_HR-scaled.jpg