Ondernemende advocaten voor de ondernemer

Ondernemingsrecht

Zo divers als het ondernemerschap is, zo divers is de ondernemingsrechtpraktijk van MannaertsAppels. Binnen ondernemingsrecht houdt MannaertsAppels zich bezig met fusies en overnames, aansprakelijkheid, samenwerkingsverbanden en overeenkomsten. Ook blijven onze advocaten zich steeds verdiepen in nieuwe ontwikkelingen in het ondernemingsrecht. Denk aan vragen over ICT-overeenkomsten, intellectueel eigendom en de rol van privacy en het beschermen van persoonsgegevens binnen organisaties.

Trusted advisor

De combinatie van een juridische aanpak en een praktische benadering kenmerkt de sectie ondernemingsrecht. Onze specialisten zijn niet alleen advocaat, maar kennen de wereld van de ondernemer. Dat resulteert in oplossingen die niet alleen juridisch gezien kloppen, maar die ook het commerciële belang in het oog houden. Cliënten kunnen rekenen op een aanpak die werkt in de praktijk. In de loop der tijd hebben wij met veel cliënten een vertrouwensband opgebouwd. Dankzij deze rol als trusted advisor zijn onze advocaten nog beter in staat om toegevoegde waarde te bieden voor uw onderneming.

Proceservaring ondernemingsrecht

Naast onze kennis van de ondernemerswereld, draagt onze ervaring met procederen bij aan een gedegen aanpak voor cliënten. Wij weten welke stellingen standhouden bij de rechter en welke niet. Dat nemen we mee in onze advisering. Tevens worden onze ondernemingsrechtadvocaten regelmatig door de rechtbank benoemd tot curator in faillissementen. Doordat wij ook deze kant van het ondernemerschap kennen, zijn we in staat om een zaak vanuit verschillende perspectieven te bekijken. Bent u op zoek naar een advocaat ondernemingsrecht in Tilburg of Breda? Neem dan contact met ons op.