Maak kennis met ondernemingsrechtadvocaat Sylvie Bax.
Zorg
Ondernemingen
Privacy

Sylvie Bax

Advocaat

Effectieve risicobeheersing

Met haar nuchtere blik richt Sylvie zich direct op de kern. Hierdoor heeft zij een groot probleemoplossend vermogen. Waar komt deze vraag vandaan? Wat is de aanleiding hiervoor? En welk doel heb je voor ogen, op de korte en de lange termijn? Met de antwoorden op deze vragen en de doelstellingen van de cliënten in het achterhoofd, kan de cliënt rekenen op passend advies.

Nauwkeurige begeleiding naar innovatie

“Het hoogtepunt in mijn werk vind ik mijn adviesrol. Door met ondernemers te sparren identificeer ik risico’s voordat ze leiden tot juridische geschillen.” Sylvie Bax onderzoekt bijvoorbeeld grondig of nieuwe systemen of beoogde veranderingen in processen voldoen aan de Europese privacywetgeving en adviseert hoe deze projecten beter kunnen worden afgestemd op de van toepassing zijnde regelgeving. Hierdoor kunnen cliënten zich met vertrouwen richten op innovatie en ontwikkeling.

Sylvie is actief lid van de activiteitencommissie van de Jonge Balie Zeeland-West-Brabant.

Ze onderhoudt gemakkelijk contact met cliënten en bouwt duurzame relaties op.

Sterk in diversiteit van taken

Sylvie laat zich niet snel uit het veld slaan, wat haar in staat stelt om diverse taken met gemak aan te pakken. Ze is goed bereikbaar, stelt gerichte vragen en biedt scherp advies op het juiste moment. “Ik ben vaak de persoon die zaken snel concreet maakt en weet waar we naar moeten toewerken en hoe.” Haar daadkrachtige dienstverlening zorgt ervoor dat cliënten snel antwoord krijgen op hun vragen.

 

Meertalig en internationaal georiënteerd

Sylvie heeft een internationale achtergrond én een groot deel van haar rechtenstudie in het Engels gevolgd, met een bachelor in Global Law en een master in Law and Technology aan Tilburg University. Met haar passie voor Europees en internationaal recht heeft zij een brede en internationale blik op juridische kwesties. Ook draait zij haar hand er niet voor om om cliënten, naast in het Nederlands, ook in het Engels te adviseren.

Sylvie inzetten als jouw advocaat?

Publicaties van Sylvie

Privacy & de zomerbarbecue: een voorbeeld uit de praktijk

Lees meer
Privacy
Ondernemingen
Blog
Blog
Privacy
Ondernemingen
Blog
Privacy
Ondernemingen