Ondernemende advocaten voor de ondernemer

Arbeidsrecht

Waar mensen werken, speelt arbeidsrecht. Of u nu ondernemer bent, een functie heeft als HR-manager of in loondienst bent: u heeft altijd te maken met aspecten van arbeidsrecht. Denk aan zaken als ziekte en re-integratie, reorganisatie en arbeidsconflicten, maar ook aan ontslag, arbeidsvoorwaarden en flexibele arbeidsrelaties. Daarnaast zijn de wetten en regels in het arbeidsrecht continu aan verandering onderhevig. Onze advocaten adviseren en begeleiden u op alle arbeidsrechtelijke gebieden.

 

Betrokken en deskundig

De aanpak van MannaertsAppels is deskundig, praktisch en afgestemd op uw organisatie. Onze advocaten zijn bij elke zaak gericht op het vinden van een oplossing die werkt voor u. Inventiviteit en daadkracht spelen een grote rol bij het bepalen van de strategie. Waar mogelijk proberen we een procedure te voorkomen, door in overleg te gaan met de tegenpartij om er samen uit te komen. Lukt dat niet, dan zetten we ons volledig in om het beste resultaat voor u te behalen.

Advies over arbeidsvragen

U kunt bij ons terecht voor advies over uw arbeidsvraag en voor praktische hulp bij uw vraagstukken. Wij stellen documenten voor u op en helpen u bij het doorzien van de consequenties van een bepaalde handeling. Bovendien zijn wij continu op de hoogte van de ontwikkelingen in het arbeidsrecht. Hierover adviseren we onze cliënten proactief. Zo bent u verzekerd van een efficiënte aanpak.

Advocaat arbeidsrecht

Op zoek naar een arbeidsrechtadvocaat in Tilburg of Breda? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of de gegevens op deze pagina.