Ondernemende advocaten voor de ondernemer

Aansprakelijkheid en letselschade

Aansprakelijkheid en letselschade speelt op diverse gebieden. Denk aan de mogelijkheid om in privé aansprakelijk gesteld te worden als ondernemer of bestuurder en zakelijke aansprakelijkheid binnen of buiten contracten. De advocaten van MannaertsAppels staan u bij als u aansprakelijk wordt gesteld voor schade die een andere partij heeft geleden, of als u uw geleden schade wilt verhalen op de veroorzaker.

Adequaat en zorgvuldig

Onze aanpak laat zich kenmerken door snelheid en praktische haalbaarheid. We handelen adequaat maar zorgvuldig en benaderen uw zaak pragmatisch. Hierbij scheppen we altijd duidelijke verwachtingen van het verloop van een proces. Zo hebben onze cliënten zelf inzicht in wat hen te wachten staat. Een oplossing hoeft bovendien niet altijd juridisch te zijn: wij denken met u mee buiten de juridisch kaders en zoeken naar een uitkomst die werkt voor u.

Letselschade

Bijzonder specialisme van MannaertsAppels binnen aansprakelijkheid is letselschade. Omdat de materie bij letselschade vaak ingewikkeld is, hebben wij hier specialisten voor in huis. Onze advocaten zijn LSA-gecertificeerd, een keurmerk dat slechts 300 advocaten in Nederland mogen dragen. Bij gevallen van letselschade hanteren we altijd een realistische aanpak, waarbij we rust en duidelijkheid creëren voor het slachtoffer. Dankzij de korte lijnen binnen ons kantoor en onze connecties met onafhankelijke deskundigen, zijn wij in staat om goede resultaten te bereiken voor onze cliënten.

Verzekeringen

Om claims voor aansprakelijkheid, schade en verzekering in te dekken, zijn diverse verzekeringen in het leven geroepen. Voorbeelden zijn polissen die dekking bieden bij bestuurdersaansprakelijkheid of verzekeringen voor ondernemers. Als u aansprakelijk gesteld wordt voor schade of zelf schade lijdt, dan onderzoeken we natuurlijk of u hiervoor verzekerd bent. We adviseren echter ook preventief, zodat we hoge kosten door aansprakelijkheidsstelling kunnen voorkomen. Bent u op zoek naar een advocaat aansprakelijkheid of een letselschadeadvocaat in Tilburg of Breda? Neem dan contact met ons op. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de aparte website voor letselschade: www.mannaertsappelsletselschade.nl.