Ondernemende advocaten voor de ondernemer

Jade Albert

Sectie: Aansprakelijkheid, schade en verzekering
Specialisatie: Sectiebreed

Jade houdt zich bezig met het aansprakelijkheidsrecht in brede zin, waaronder het letselschaderecht. De dynamiek en de maatschappelijke componenten in het aansprakelijkheidsrecht spreken haar erg aan.

Jade is betrokken en gaat voor maximale kwaliteit. Zij heeft belangstelling voor de mens, is zorgvuldig en toegankelijk. Haar werkwijze kenmerkt zich door een persoonlijke aanpak, maar zij is scherp en zakelijk op de inhoud zonder de realiteit uit het oog te verliezen.

Tijdens haar studie heeft Jade gewerkt als buitengriffier bij de Rechtbank Oost-Brabant. Na het afronden van haar studie heeft Jade ervaring opgedaan bij verschillende advocatenkantoren.

Mijn CV

Opleiding: Nederlands Recht, programma Privaatrecht, specialisatie aansprakelijkheidsrecht
Advocaat sinds: 2018
Werkt bij MannaertsAppels sinds: 01/05/2018

Mijn blogs

Indoor trampolineparken; erg leuk, maar wel veilig genoeg?

Het aantal indoor trampolineparken is de afgelopen jaren flink gegroeid. Trampolinespringen is populair, maar helaas niet zonder risico’s. Zo raakte een bezoeker ernstig gewond toen hij na een sprong met dubbele salto met zijn hoofd beneden in een zogenaamde foampit terechtkwam. Hij viel op de harde ondervloer waardoor hij twee nekwervels had gebroken. Dit had...
Jade Albert 2 | 7 | 2020
Aansprakelijkheid, Letselschade,

Een goed dossier is het halve werk

Dat het bij slecht functionerende werknemers van belang is om het welbekende ‘dossiertje’ op te bouwen weten de meeste werkgevers wel. Minstens zo belangrijk is dit in het kader van de op de werkgever rustende plicht om te zorgen voor een veilige werkomgeving (gelet op art. 7:658 BW). Het venijn zit hem dus in de...
Jade Albert 29 | 9 | 2014
Aansprakelijkheid, Letselschade,