Ondernemende advocaten voor de ondernemer

Ariane Romijn

Sectie: Ondernemingsrecht, Commercieel contracteren en procederen, Vastgoed
Specialisatie: Nationaal en internationaal contracteren, procespraktijk

Ariane is werkzaam in de sectie ondernemingsrecht en vastgoed. Ariane is in 2009 beëdigd als advocaat en sinds 2019 werkzaam bij MannaertsAppels Advocaten. Zij heeft vele jaren proces- en zittingservaring op het gebied van het ondernemingsrecht en contractenrecht. In 2020-2021 heeft Ariane haar kennis op het gebied van het contractenrecht uitgebreid door het volgen van de Grotius specialisatieopleiding nationaal en internationaal contracteren.

Een procedure is niet altijd de beste manier om een geschil op te lossen. Ariane is samen met Bart Prinsen betrokken als deskundige bij IzAAC. Een zakelijk geschil wordt door de deskundigen van IzAAC integraal benaderd, met aandacht voor zowel juridische, psychologische als didactische interventies.

Ariane is opgegroeid in Sliedrecht. Daar heeft zij in 2012 de ondernemingsvereniging ‘GOED’ opgericht. GOED is een netwerkorganisatie voor goede ondernemende mensen tot 40 jaar in de Alblasserwaard. GOED biedt haar leden ontwikkelkansen en stelt hen zo in staat positieve en goede veranderingen in de samenleving teweeg te brengen. Naast het netwerken staat ook het steunen van goede doelen bij GOED centraal.

Daarnaast is Ariane sinds 2013 commissaris bij het Onderling Fonds, een uitvaartverzekeraar die in 1903 door de grootvader van Ariane in Sliedrecht is opgericht.

Vanwege haar Argentijnse achtergrond spreekt Ariane vloeiend Spaans, haar tweede moedertaal.

Stel aan Ariane een vraag via: WhatsApp | Skype | E-mail
Volg Ariane op: LinkedIn | Twitter | Clubhouse

Rechtsgebiedenregister:

Ariane Romijn heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het volgende rechtsgebied geregistreerd: Verbintenissenrecht.  Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op dit geregistreerde hoofdrechtsgebied.

 

 


Mijn CV

Opleiding: Erasmus Universiteit Rotterdam, Nederlands recht, privaatrecht
Advocaat sinds: 2009
Werkt bij MannaertsAppels sinds: 08/04/2019
Zet zich in voor: Vereniging GOED, Onderling Fonds "Sliedrecht" B.A.