Maak kennis met Mickey de Nijs, secretaresse bij MannaertsAppels.
Ondernemingen

Mickey de Nijs

Secretaresse

“Mijn werk is heel gevarieerd: van het noteren van vorderingen en het opstellen van processtukken tot het uitwerken van contracten. Ik heb contact met schuldeisers en bereid faillissementsverslagen voor die mijn collega’s gebruiken in de rechtbank.”

Altijd een stap vooruit

Secretaresse Mickey de Nijs weet al veertig jaar precies wat een advocaat nodig heeft. Ze kent de verschillende fases van het ondernemingsrecht en weet altijd welke stap volgt. Nog voordat de advocaat terugkoppeling geeft, heeft Mickey het werk al gedaan. Zo geeft ze advocaten meer tijd en ruimte om te doen waarin zij uitblinken.

Mickey staat voor je klaar

De procedures binnen het ondernemingsrecht vragen veel voorbereidend werk. “Het liefst ga ik zelfstandig aan de slag met de administratie daarvan. Ik maak alles gereed voor een akkoord en ondersteun de advocaten, die daardoor meer tijd hebben om zich te verdiepen in het inhoudelijke stuk.”

Heeft een warm hart voor haar collega’s.
Zet zich al meer dan veertig jaar in voor de advocatuur.

Mickey staat door dik en dun klaar voor haar collega’s. En andersom is dat ook het geval. “Bij MannaertsAppels kent iedereen elkaar en zijn we allemaal gelijkwaardig. Op onze locatie in Breda zijn we met een kleine club en dat is heel gezellig. Samen vormen we één team.”

 

Leer ook mijn andere collega’s kennen: