Advocaat Jade Albert helpt slachtoffers met letselschade.
Handel & Industrie
Aansprakelijkheid en letselschade

Jade Albert

Advocaat

Maakt het verschil met een persoonlijke aanpak

“Het menselijke aspect van de letselschadepraktijk past bij mij. Ik wil graag het verschil maken voor een slachtoffer.” Dat doet advocaat Jade Albert met empathie, een luisterend oor en juridische deskundigheid.

Begrijpelijk advies

“Een persoonlijke benadering staat bij mij voorop. Elk verhaal is anders en iedereen is uniek. Ik vind het belangrijk dat een slachtoffer zich gehoord en geholpen voelt.” Wollige taal hoort daar volgens Jade niet bij. “De juridische zaken die ik met de wederpartij bespreek, leg ik je altijd uit in begrijpelijke taal, zodat je weet waar je staat. Ik geef een eerlijk advies, stel je gerust als dat kan en onderneem actie waar nodig.”

 

Juridische schakel

Jade zet haar organisatorische talent in als schakel tussen het slachtoffer en alle betrokken partijen, zoals verzekeraars, behandelaars, de arbeidsdeskundige en medisch adviseurs. “Ik maak de juridische vertaalslag, zodat je de ondersteuning en vergoeding krijgt waarop je recht hebt.” Om haar netwerk en kennis up-to-date te houden, sluit Jade regelmatig aan bij kennissessies van de Vereniging van Letselschade Advocaten en de Vereniging voor Jonge Professionals Personenschade.

Behaalde de LSA/Grotius specialisatieopleiding Personenschade en heeft daarmee de hoogst haalbare deskundigheid.
Maakt juridische zaken begrijpelijk voor iedereen.

Tot het uiterste

Zo empathisch als ze naar het slachtoffer is, zo standvastig en juridisch sterk is Jade richting de wederpartij. “Onderhandelen en discussiëren zijn essentieel voor een goede afwikkeling van een zaak.” Ook procederen schuwt ze niet. “Voor het welzijn van het slachtoffer is het vaak beter om een procedure te voorkomen. Maar als het nodig is, ga ik tot het uiterste.”

 

Sta sterk met Jade aan je zijde. Ze helpt je door een moeilijke periode heen.