Leer manager finance & control Barbara Jongelie kennen.

Barbara Jongelie

Manager Finance & Control

Financieel op orde

De deur van de afdeling administratie staat altijd open. Barbara Jongelie, manager finance & control vertelt: “Ik wil dat collega’s makkelijk bij ons binnen kunnen stappen. In mijn functie ben ik grotendeels afhankelijk van hun input om rapportages op te stellen en te zorgen dat de verloning op tijd plaats vindt. Een nauwe samenwerking werkt in ons voordeel, om de administratie sneller te verwerken en alles tot in de puntjes te regelen.”

Betrokken manager en adviseur

Barbara adviseert collega’s, aandeelhouders en het bestuur, is leidinggevende van het financiële team en is verantwoordelijk voor de volledige financiële administratie. Dat alles met een grote betrokkenheid. “Ik vind het fijn dat ik weet wat er in het bedrijf speelt. Zo geef ik al in de beginfase advies over de financiële inrichting en procesverbetering.

Draait haar hand niet om voor het halen van deadlines.
Neemt deel aan de Finance Circle sessies van BDO, waar ze op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen.

Een warm bad

“Mijn functie is er in elke sector. MannaertsAppels heeft een laagdrempelige en gezellige uitstraling.” Daar gaat Barbara’s hart nog altijd snel van kloppen. “Ik voel me op mijn gemak en heb prettig contact met al mijn collega’s. Dat maakt mijn werk extra leuk.”

 

Leer alle medewerkers van MannaertsAppels kennen.