Leer kantoordirecteur en lid dagelijks bestuur Peter van Dijk kennen.

Peter van Dijk

Dagelijks bestuur
Kantoordirecteur

Het reilen en zeilen binnen MannaertsAppels

Resultaatgerichtheid en doorzettingsvermogen kenmerken kantoordirecteur Peter van Dijk. Plannen blijven nooit bij hersenspinsels alleen: Peter bijt zich erin vast. Zo optimaliseert hij de interne organisatie en de dienstverlening, en houdt hij zich daarnaast bezig met de toekomst van MannaertsAppels. “Als ik iets doe, maak ik het ook af. Daarop kun je vertrouwen. Zo zorg ik ideeën daadwerkelijk worden gerealiseerd”

Strategisch, tactisch en operationeel

Van beleidsprojecten tot een nieuwe strategie: Peter is goed in het groeperen van de juiste mensen om gestelde doelen te bereiken. Dat kenmerkt zijn werkwijze. Peter: “Ik breng betrokkenen vanuit verschillende geledingen van kantoor samen in werkgroepen, zodat ze invloed uit kunnen oefenen op het proces en eindresultaat. Als we een project samen tot een goed einde brengen, geeft mij dat energie.” Cliënten van MannaertsAppels zijn zo verzekerd van een krachtig team en optimale dienstverlening.

Rechtdoorzee

Eén ding is zeker: je weet precies wat je aan Peter hebt. Collega’s omschrijven hem als direct en doortastend. Dankzij hem komen zaken van de grond en vindt verandering daadwerkelijk plaats. “Ik geloof dat openheid en eerlijkheid je verder brengen.” Zo ziet hij ook de toekomstige positionering van MannaertsAppels voor zich: transparant, eerlijk en duidelijk. En dat merk je als cliënt, want onze advocaten staan naast je. Zij werken voor jouw ambitie.

Een kijkje in een andere keuken

Naast zijn baan bij MannaertsAppels is Peter lid van de raad van toezicht van de Stichting Openbaar Voortgezet Onderwijs Roosendaal (SOVOR) en van de Stichting Begraafplaatsen en Crematorium (SBC) Zuylen in Breda. Heel andere branches dan de advocatuur. Voor hem zijn dit bewuste keuzes. “Door mij maatschappelijk in te zetten houd ik gevoel bij wat er speelt in andere sectoren. Deze kennis en kunde zet ik vervolgens in binnen MannaertsAppels”

 

Een keer rond de tafel met Peter?