Secretaresse en faillissementsmedewerker Marcella Bocca
Ondernemingen

Marcella Bocca

Secretaresse

Alleen ga je snel, samen kom je verder

Samen zetten we onze schouders eronder: zo luidt het bij MannaertsAppels in het team van de ondernemingsrechtpraktijk. Daarvan is Marcella Bocca een grote aanjager. Met haar stressbestendigheid en teamgevoel zet zij zich in waar ze maar nodig is. “Als er werk aan de winkel is, ga ik ‘aan’ en zet ik graag nog een tandje bij.”

Breinbreker

Marcella vult haar werkdagen met variëteit. Ze schiet advocaten te hulp met het uitwerken van dictaten, beantwoordt mails, en buigt zich over de post. Daarnaast wikkelt ze faillissementen af, in samenwerking met de curatoren en advocaten. Ze tikt conceptverslagen, schrijft crediteuren aan, verzorgt diverse administratieve onderdelen van het faillissement – en meer. “De leukste zaken zijn die waarover ik mijn brein moet breken.”

Werkt al meer dan zeventien jaar bij MannaertsAppels.
Is een echte wereldreiziger en heeft al menig continent gezien.

Italiaanse roots

No-nonsense, voor iedereen klaarstaan, accuraat werken: Marcella heeft het allemaal te danken aan haar Italiaanse roots. “Mensen weten wat ze aan mij hebben en dat ik me niet gek laat maken. ” Dit waarderen collega’s van MannaertsAppels. Die weten waar ze aan toe zijn en hoeven nooit lang te wachten tot het werk is afgerond.

 

De rest van Marcella’s collega’s ontmoeten?