Maak kennis met Katinka van Ginhoven.
Ondernemingen

Katinka van Ginhoven

Secretaresse

“Elke dag is het een verrassing wat er op mijn pad komt.”

Op juridische ontdekkingstocht

Ieder faillissement is een puzzel die alleen een getraind oog snel doorziet. Een detective is er niets bij: secretaresse Katinka van Ginhoven pluist complexe zaken en berekeningen uit tot op de bodem. Je komt haar regelmatig tegen als eerste aanspreekpunt én ze ondersteunt advocaten met de administratieve taken van de faillissementspraktijk.

Ondersteunen met een glimlach

Sinds 2015 past Katinka de jas van secretaresse als gegoten: van het inboeken van post, scannen van stukken, het uitwerken van dictaten en het maken van berekeningen tot het verwelkomen van bezoekers. “Ik noem het weleens mijn eigen winkel; ik weet wat er moet gebeuren en heb veel eigen verantwoordelijkheden. Juist omdat ik zoveel taken zelfstandig uitvoer, is contact met de advocaten zo belangrijk. Eens per maand praten we elkaar bij en bepalen we de volgende stappen: waaraan kan ik mijn steentje bijdragen?”

Is altijd positief en vrolijk aanwezig.
Biedt mensen graag een helpende hand.

Dat alles verloopt vol positiviteit, want Katinka doet haar werk met een glimlach. “Ik vind het fijn als ik een helpende hand kan bieden. Dat zit in de kleine dingen. Als een van de eerste aanspreekpunten beantwoord ik soms alvast vragen, waarmee ik wat zorgen kan wegnemen.”

“Ik zoek dingen uit tot ik ze helemaal begrijp. Met logisch beredeneren kom je vaak ver. Juist het puzzelen en ontdekken maken mijn werk leuk. Als ik het complete verhaal doorzie, kan ik de advocaten het beste administratief ondersteunen.”

Leer ook mijn andere collega’s kennen