Ontmoet marketeer Germaine Paulusse.

“We hebben zo’n mooi kantoor met geweldige, professionele mensen. Samen lopen we het vuur uit onze sloffen om op juridisch vlak onze cliënten te ontzorgen.”

Richt de spotlights op MannaertsAppels

Een goed verhaal moet verteld worden. Marketeer Germaine Paulusse doet dat voor de advocaten van MannaertsAppels. Ze vat de boodschap van haar collega’s in communicatiemiddelen die impact maken, zet de doelgroep centraal en de dienstverlening van MannaertsAppels in de spotlights. “Mijn eerste vraag is altijd: op welke doelgroep richten we ons en wat is voor hen de meerwaarde?”

Bruggenbouwer

Met een onderscheidende positionering en de juiste communicatieboodschap verbindt Germaine MannaertsAppels en de doelgroep met elkaar. Vol aanstekelijk enthousiasme duikt ze met de advocaten de diepte in. “Het is belangrijk dat iedereen weet wat onze meerwaarde is, waarmee we ons onderscheiden van andere advocatenkantoren. Elk met onze eigen expertise nemen we je mee in de dienstverlening. Daarvoor haal ik input op bij de inhoudelijke professionals. Zo brengen we samen ons verhaal naar buiten.”

 

Een kloppend geheel

Germaine loopt warm voor een totaalconcept waarin alles klopt. “Dat gaat van een sterke LinkedIn-post tot een knallende website, waarop alle onderdelen perfect bij elkaar passen. Daarvoor werk ik samen met allerlei partners: fotografen, webdesigners, tekstbureaus, noem maar op.” Met haar structurele aanpak en een verfrissende blik zet Germaine het advocatenkantoor op de kaart.

Pakt met haar ondernemende geest elke kans om MannaertsAppels op de kaart te zetten.
Is graag met collega’s: van inhoudelijk sparren met de advocaten tot een gezellig praatje.

Helpende hand

Ze biedt verschillende organisaties vrijwillig de helpende hand; ook daaruit blijkt dat ze een passie voor haar vak heeft. “Ik ben altijd bereid om mee te denken.” Zo zet Germaine zich met hart en ziel in voor Swim to Fight Cancer Tilburg, helpt ze met externe communicatie voor de lokale manege en spart ze graag met ondernemers. “Als ik een kans spot, help ik je graag om die te pakken.”

 

Leer alle medewerkers van MannaertsAppels kennen.