Ontmoet Miriam van Poppel
Vastgoed

Miriam van Poppel

Secretaresse

“Onder de sectie bouwrecht vallen veel verschillende rechtsgebieden. Daardoor is elke werkdag anders.”

Ervaring is de beste leermeester

Met meer dan dertig jaar werkervaring bij MannaertsAppels kent secretaresse Miriam van Poppel het kantoor als haar broekzak. Dictaten uitwerken, processtukken opstellen of een taalkundige check: zij heeft het in een handomdraai geregeld.

 

Het afwisselende werk, haar gezellige collega’s en de fijne werksfeer geven haar nog elke dag energie. “Ik werk hier al zo lang dat ik weet wat men van mij verwacht. Vaak hebben collega’s en ik aan een half woord genoeg. Zo werk ik gestroomlijnd samen met de advocaten. Dat resulteert ook in goede dienstverlening aan onze cliënten.”

Stressbestendig en razendsnel

Stress kent Miriam van Poppel niet. Zij zet haar schouders eronder en werkt haar takenlijst razendsnel en secuur af, ongeacht wat er op haar bureau terechtkomt. “Collega’s en cliënten kunnen altijd op mij rekenen; ik blijf in elke situatie rustig en sta klaar om te helpen.”

 

Niet alleen in haar werk, maar ook tijdens het hardlopen is ze vliegensvlug. Op de werkvloer noemen we haar dan ook de Usain Bolt van MannaertsAppels. Ze rent marathons en strijdt om een podiumplek in het 013 regiocircuit. Ook is ze aangesloten bij hardloopvereniging Taxandria in Oisterwijk. “Hier coach ik jongeren, geef ik krachttraining en ben ik onderdeel van de wedstrijdcommissie.”

Houdt in elke situatie het hoofd koel.
Als hardloper rent ze sneller dan het licht.

Van alles op de hoogte

Miriam weet veel. Nog voor je een vraag stelt, heeft zij het antwoord al paraat. “Alle post die binnenkomt en mailtjes over een zaak, belanden vaak bij mij. Dat lees ik zorgvuldig door. Zo weet ik wat er speelt en sta ik je doelgericht te woord.”

 

Ontmoet de rest van mijn collega’s.