Leer Angela van Hoesel beter kennen.
Aansprakelijkheid en letselschade
Arbeid

Angela van Hoesel

Secretaresse

Advocatuur op de eerste plaats

Ze bewaart de rust in drukke tijden, houdt het overzicht en verrijkt haar werk met een liefde voor taal. Secretaresse Angela van Hoesel ondersteunt haar collega’s waar ze maar kan. “De advocaten doen het juridisch-inhoudelijke werk, ik sta klaar voor de ondersteunende taken.”

Voorliefde voor taal

Werk uit handen nemen lukt het best als je op de hoogte bent van de dossiers. “Belt iemand met een vraag? Dan kan ik die direct verder helpen.” Angela kiest dan ook de efficiëntste werkwijze. Ze kent de prioriteiten in het vak en helpt advocaten nog voordat zij de vraag stelden.

 

“In het verleden heb ik een talenstudie gevolgd. Die komt nu van pas bij het doorlezen van processtukken. Vooral in de letselschadepraktijk is helder taalgebruik belangrijk, zodat iedereen begrijpt wat er staat. Ik vind het leuk om daarover mee te denken.”

De rol van bhv’er past Angela perfect: ze staat klaar voor een ander.
Is die ene positieve, stressbestendige collega die er altijd voor gaat.

Een uitgebreid takenpakket

“Ik blijf mezelf graag ontwikkelen. Daarom breidde ik mijn taken binnen het arbeidsrecht uit met werkzaamheden voor de letselschadepraktijk. Juist die afwisseling geeft me energie. Ook meldde ik mezelf aan als bhv’er. Zo sta ik klaar voor mijn collega’s en bezoekers van MannaertsAppels.”

 

Maak ook kennis met de collega’s van Angela.