Wij stellen aan je voor: Sanne Luiten, arbeidsrechtadvocaat bij MannaertsAppels.
Handel & Industrie
Arbeid

Sanne Luiten

Advocaat

Gaat recht op haar doel af

Een ontslagprocedure oplossen of de Kennedymars uitlopen: Sanne slaagt erin. Daarnaast bekijkt arbeidsrechtadvocaat Sanne Luiten haar werk nuchter, scherp en met een open blik. In het contact merk je dan ook meteen wat je aan haar hebt. Als zij zich ergens in vastbijt, laat ze niet meer los. “Mijn doel is om cliënten door en door te kennen en zo veel mogelijk juridische ballast over te nemen.”

Sanne leert jouw organisatie kennen

Sanne staat zowel werkgevers als werknemers bij in arbeidsrechtelijke geschillen. “Het liefst ga ik naar organisatie toe om te kijken wat er binnen de muren van een onderneming gebeurt. Wat voor mensen werken er, welke sfeer proef ik en wat houdt het bedrijf bezig?” Sanne vindt het dan ook leuk om juridisch inhoudelijk te sparren of jouw hr-afdeling te adviseren. Zo leert ze cliënten écht kennen en haalt ze in haar dienstverlening de onderste steen boven.

Kan ‘het arbeidsrechtelijk wetboek’ uit haar hoofd opdreunen.
Alle ballen hooghouden doet ze als een ster, daarom vind je haar vaak op de tennisbaan

Scherp op de inhoud, zacht op de mens

Je bereikt het meest als mensen voor elkaar blijven openstaan; daarom focust Sanne zich op een goede relatie tussen haar cliënt en de tegenpartij. “Een oplossing drijft alleen maar verder weg als beide partijen hun hakken altijd maar in het zand zetten.” Sanne is dan ook juridisch scherp, maar houdt oog voor ‘de andere kant’. Zo lost ze een geschil sneller en prettiger op.

 

Schakelen en opvoeren

Arbeidsrecht praktiseren betekent snel schakelen tussen verschillende zaken en partijen. Gelukkig is Sanne dat op het lijf geschreven: zij gedijt het beste in een zee van ad-hoctaken. Met dringende vragen kun je dus altijd bij haar terecht. Ook knoopt ze de losse eindjes voor je aan elkaar, in het contact met cliënten en andere partijen.

 

Sanne inzetten als jouw advocaat?

Publicaties van Sanne

Verzoek tot een vast contract? Reageer correct en op tijd!

Lees meer
Arbeid
Blog
Blog
Arbeid