Dit is Rob van der Steen, letselschadeadvocaat bij MannaertsAppels.
Zakelijke dienstverlening
Aansprakelijkheid en letselschade

Rob van der Steen

Advocaat

“Niemand wil letsel oplopen. Maar als het mensen wel gebeurt, ben ik er om ze te helpen.”

Geeft cliënten weer de regie terug

“Cliënten bestaanszekerheid, levenskwaliteit en zelfredzaamheid teruggeven: daarom doe ik mijn werk zo graag.” Aldus letselschadeadvocaat Rob van der Steen. Hij is vastberaden om zijn cliënten weer de regie over hun eigen leven te geven en ze in het letselschadetraject de rust te bieden om te herstellen. Bovendien trekt het optimisme in zijn dienstverlening een positieve uitkomst aan. “Kleine stappen of grote sprongen: zolang ze de goede kant opgaan, zijn we op koers.”

Jouw gedreven letselschadeadvocaat

Rob kent de juridische details goed. Hij zet die kennis in voor verrassende en creatieve oplossingen. Zijn praktische advies geeft jou als client veel opties om je strategie op te baseren. Daarnaast is hij gepassioneerd en gedreven. Zijn werkdag is pas voorbij als hij zéker weet dat alles goed verloopt. Zo profiteer jij van een advocaat die nauwkeurig zorg draagt voor jouw belangen.

Is lid van ondernemersnetwerk JCI Dommelland.
Opgegroeid in een gezin van ondernemers, spreekt Rob de taal van ondernemers en heeft hij veel expertise op dit gebied.

Meer dan juridische dienstverlening

“Een schadevergoeding is niet de heilige graal in een letselschadeproces. Er zijn zoveel meer belangrijke aspecten.” Daarom focust Rob zich op het verhalen van de schade in euro’s én in de vorm van levenskwaliteit. Zo kijkt hij mee naar omscholingen en revalidatieopties of regelt hij de inschakeling van een arbeidsdeskundige of een revalidatiearts. Met Rob als de schakel in je letselschadetraject kun jij je richten op je herstel.

 

Rob inzetten als jouw letselschadeadvocaat?