Ontmoet Madelon Beljaars, letselschadeadvocaat bij MannaertsAppels.
Zorg
Aansprakelijkheid en letselschade

Madelon Beljaars

Advocaat

“Slachtoffers hebben al genoeg aan hun hoofd. Herstellen moet voor hen op nummer één staan. Ik help hierbij door cliënten in het hele letselschadetraject te ontzorgen’’

Voor cliënten door het vuur

Tijdens haar rechtenstudie in Tilburg trok het personenschaderecht vrijwel meteen de aandacht van Madelon. Sindsdien richt ze haar vizier op dit rechtsgebied: ze zet zich al jaren in als letselschadeadvocaat bij MannaertsAppels. In het juridische traject staat ze naast haar cliënten; ze is betrokken en gaat voor hen door het vuur.

Slachtoffers helpen herstellen

“Maak je als persoon een ongeval mee, dan is de focus op je herstel belangrijk. Schade verhalen, voorschotten regelen en problemen bij re-integratie kunnen dat proces verstoren.” Als letselschadeadvocaat neemt Madelon daarom zo veel mogelijk voor je uit handen. Zo helpt ze cliënten aan tijd, ruimte en middelen om hun leven weer op de rit te krijgen.

Is betrokken en vasthoudend, en heeft een groot inlevingsvermogen.
Lid van de specialisatievereniging van letselschadeadvocaten (LSA).

Nee is geen nee

Madelon is er voor je als advocaat én als mens. Empathie kenmerkt haar dan ook in haar werk. Toch is ze voornamelijk standvastig als er iets geregeld moet worden. ‘’Nee is voor mij niet meteen een nee, maar een kans om er tóch nog alles uit te halen.’’ Als cliënt van Madelon weet je wat je aan haar hebt; haar communicatie is helder, begrijpelijk en to the point.

“Als advocaat kan ik indien nodig, anders dan een belangenbehartiger, een kwestie aan de rechter voorleggen.”

Menselijkheid zonder eindtijd

De menselijke betrokkenheid van Madelon is niet gebonden aan kantoortijden. Naast haar werk als advocaat van MannaertsAppels is ze aangesloten bij Ladies’ Circle Het Brabantse Hart. “Met een groep enthousiaste vrouwen zetten we ons in voor goede doelen. Bijvoorbeeld door geld in te zamelen bij een evenement, of door onze handen uit de mouwen te steken bij maatschappelijke organisaties.”

 

Een afspraak maken met Madelon?

Publicaties van Madelon

Massaclaim voor bagagemedewerkers: Gaat u nog onbezorgd op vliegvakantie?

Lees meer
Blog