Ontmoet letselschadeadvocaat Maartje Klompers
Bouw & Vastgoed
Aansprakelijkheid en letselschade

Maartje Klompers

Advocaat

“Soms vinden mensen het spannend en ingewikkeld om met een advocaat aan de slag te gaan. Met mijn aanpak neem ik dit gevoel vaak snel weg.”

Een advocaat die naast je staat

Persoonlijk, gedreven en punctueel: dat omschrijft letselschadeadvocaat Maartje Klompers in een notendop. Letsel oplopen heeft impact op allerlei facetten van iemands leven. Juist dan is het belangrijk dat er iemand voor je klaarstaat met een scherp oog voor belangrijke details. Iemand die zich vol overgave voor je inzet. “In de kern ben en blijf ik de jurist: helder en duidelijk. Ook sta ik paraat als procederen nodig is.”

Weet waar je aan toe bent

Korte lijnen en duidelijke communicatie: aan Maartjes laagdrempeligheid en energie heb je als cliënt veel. Loop je ergens tegen aan, dan kun je haar zonder twijfel bellen. Misschien zelfs een keer extra: Maartje stelt je gerust. Als vanzelf stemt ze haar communicatie haarfijn af op de persoon die tegenover haar zit. Zo houdt ze het letselschadeproces behapbaar en overzichtelijk.

Maartje staat voor je klaar

Met haar bruisende energie staat Maartje altijd voor je klaar en denkt ze in termen van mogelijkheden. “Soms duurt een letselschadetraject jaren. Daarom investeer ik veel in het opbouwen van een fijne vertrouwensrelatie met mijn cliënt.” Maartje komt bij je thuis, stelt je op je gemak en leeft zich moeiteloos in. Dankzij deze kwaliteiten profiteer jij als cliënt van een advocaat die altijd naast je staat en de zaak zorgvuldig voor je regelt.

Uniek en onderscheidend

Naast haar doortastende werkwijze heeft Maartje nog meer te bieden. In 2020 heeft ze haar specialisatieopleiding Personenschade aan de Grotius Academie cum laude afgerond. Ook is ze lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA). Maartje heeft uitgebreide expertise op het gebied van letselschade.

 

Maartje inzetten als jouw advocaat?