Ontmoet receptioniste Inge van Zuilen.

“De veelzijdigheid van mijn werk maakt het iedere dag weer leuk. Daarom werk ik ook al meer dan tien jaar bij MannaertsAppels.”

Manusje-van-alles

Bel je naar MannaertsAppels, dan is de kans groot dat je receptioniste Inge van Zuilen aan de lijn krijgt. Je herkent Inge aan haar vrolijke stem, en aan haar grote glimlach als je ons pand in Tilburg binnengaat. Ze is het warme hart van ons kantoor, maakt de werkplek gezellig met haar aanwezigheid en helpt collega’s met van alles.

Het visitekaartje van het bedrijf

Cliënten te woord staan aan de balie, per mail of aan de telefoon: alles gebeurt met dezelfde aanstekelijke positieve energie. “Ik ontvang al onze gasten graag zoals ik zelf ook ontvangen zou willen worden. Zelfs op hectische dagen maak ik altijd tijd vrij om aandacht aan mensen te besteden.”

Haar enthousiasme en vrolijkheid fleuren elke ruimte op.
Is verknocht aan lange wandelingen met haar zwarte labrador Pepper.

Ook vindt Inge het belangrijk dat het kantoor een warme plek is, waar iedereen is voorzien van de kleine en grote dingen die een dag fijn maken. Dat zit ’m in de inkoop van facilitaire zaken – er is altijd koffie of thee – en bijvoorbeeld in het regelen van bloemetjes, jubilea en borrels, het pand versieren tijdens carnaval en kerst, en collega’s ondersteunen met administratieve taken.

 

Benieuwd naar de rest van Inges collega's?