Ondernemende advocaten voor de ondernemer

Seminar Succesvol Zakendoen met Frankrijk – Tilburg, 4 februari 2016

Frankrijk is onze derde exportbestemming en biedt volop mogelijkheden voor Nederlandse ondernemers. Wellicht bent u al actief in Frankrijk en vraagt u zich af hoe u uw kansen optimaal kunt benutten? Of overweegt u te starten op de Franse markt en wilt u weten hoe u dit het beste kunt aanpakken? Dan is dit seminar precies waar u naar op zoek bent.

In één middag maken onze experts u wegwijs op de Franse markt: van de Franse wet- en regelgeving, het vinden van de juiste medewerkers op locatie, tot grensoverschrijdende HR-zaken en fiscale vraagstukken. Bovendien krijgt u tijdens de twee discussierondes volop de ruimte om uw vragen te stellen.

De aansluitende netwerkborrel biedt u vervolgens de ideale gelegenheid om ervaringen uit te wisselen met de sprekers en andere deelnemers. Onmisbaar dus voor elke ondernemer die succesvol zaken wil doen met Frankrijk!

Het seminar Succesvol Zakendoen met Frankrijk vindt plaats op donderdag 4 februari 2016 van 14:00 uur tot 18:00 uur bij MannaertsAppels Advocaten te Tilburg.

Het seminar wordt georganiseerd in samenwerking met de Franse Kamer van Koophandel in Nederland (CCI France Pays-Bas) en CIC Banque.

Klik hier voor meer informatie en (kosteloze) inschrijving.

Lees ook

Het buitenland lonkt voor de Nederlandse ondernemer
Sjoerd Tilman, 18-05-2016
MannaertsAppels, Ondernemingsrecht