Ondernemende advocaten voor de ondernemer

Masterclass: Heeft vrijwillig aanbesteden nog wel toekomst?

Tijdens deze bijeenkomst praten wij u eerst kort bij over de regels die gelden bij onderhandse (vrijwillige) aanbestedingen voor niet aanbestedingsplichtige opdrachtgevers. Wat mag u in dat geval als opdrachtgever, en wat niet? We gaan het tijdens deze bijeenkomst dus niet hebben over de gereguleerde aanbestedingen door aanbestedingsplichtige opdrachtgevers, de aanbestedingen die vallen onder de Aanbestedingswet.

Daarna zal Paul van Aerde (van Aerde advies & bouwmanagement) een aantal voorbeelden en ervaringen met u delen, waarna u als deelnemer de gelegenheid krijgt om uw ervaringen, als inschrijvende partij, of als opdrachtgever, uit te wisselen, en daarover open de discussie aan te gaan.

Dit in de hoop dat beide partijen (inschrijvers en opdrachtgevers) hierdoor meer inzicht krijgen in de belangen aan beide kanten, en bij te kunnen dragen aan het doel van deze serie MAsterclasses: een betere samenwerking tussen partijen in de bouw!

Datum, tijd, locatie

DATUM: dinsdag 26 november
TIJD: 15:30 uur
LOCATIE: MannaertsAppels Spoorlaan 410 Tilburg

Meldt u zich hier aan!

Masterclass Heeft vrijwillig aanbesteden nog wel toekomst?

  • Neemt deel aan de volgende masterclass:
  • MannaertsAppels advocaten gebruikt uw email om met u in contact te komen omtrent uw aanvraag. Met onderstaande opties kunt u aangeven hoe u op andere manieren benaderd wil worden.
  • Onze privacyverklaring vindt u hier.