Ondernemende advocaten voor de ondernemer

Uitnodiging gratis, inspirerende masterclasses “Toekomstbestendige samenwerking in de bouw”

In een serie van  gratis masterclasses wordt u door de vastgoedadvocaten van MannaertsAppels in inspirerende, interactieve sessies bijgepraat over het thema “Toekomstbestendige samenwerking in de bouw”. In iedere masterclass komt een specifiek onderwerp aan bod.

 

Masterclass 2 op 24 september 2019: “Samenwerkingsvormen in de bouw
U wordt bijgepraat over de mogelijke manieren waarop er in de bouw kan worden samengewerkt. Welke constructies zijn er, wat moet er worden afgesproken en vooral wat zijn de mogelijkheden: van een incidentele samenwerking tot een echte bouwcombinatie.

Masterclass 3 op 23 oktober 2019: “Partnerschap in de bouw: op naar gelijkwaardige contracten
Tijdens deze bijeenkomst bespreken wij met u tips and tricks om te komen tot meer gelijkwaardige contracten met als doel verantwoordelijkheden daar neer te leggen waar ze thuis horen.

Masterclass 4 op 26 november 2019: “Aanbestedingsrecht: heeft inschrijven nog zin?
Hoe om te gaan met alle eisen in een aanbestedingsdocument, heeft de inschrijver nog enige kans bij een kort geding, en hoe voorkom je vooral discussie achteraf? De stand van zaken wordt besproken.

De masterclasses zullen plaatsvinden vanaf 16:00 uur en zullen worden afgesloten met een borrel. Aan het bijwonen van deze masterclasses zijn geen kosten verbonden.

Wij hopen u te zien op één van onze masterclasses!

Locatie

MANNAERTSAPPELS Spoorlaan 410 Tilburg

Tijd

16:00-18:30 uur

Aanmelden?

Inschrijven kan vanaf nu via onderstaande link. De beschikbare plaatsen zijn beperkt, dus schrijf u snel in. Mocht u relaties hebben die mogelijk geïnteresseerd zijn in deze masterclasses, voelt u zich dan vrij om deze uitnodiging naar hen door te zenden.

AANMELDEN VOOR DE BIJEENKOMSTEN