Ondernemende advocaten voor de ondernemer

Evenement

MA Sportscafé

28-11-2019 19:00 uur

Tilburg Trappers organiseert in samenwerking met MannaertsAppels een bijeenkomst waarbij we zowel een inhoudelijk onderwerp aansnijden, als aansluitend een borrel houden. Tijdens het inhoudelijke uur bespreken we een onderwerp dat zowel in de topsport als het bedrijfsleven raakvlakken heeft:

Focus en de verbinding tussen topsport en het bedrijfsleven

Onder leiding van Gerard Arink, algemeen directeur van de Tilburg Trappers, zal de avond worden gevuld met interactieve stellingen over dit onderwerp. Zoals elk jaar is er een panel aanwezig dat zijn mening geeft over de verschillende stellingen en zorgt voor een levendige discussie. Wie dit jaar in het panel zal zitten, blijft nog even een verrassing. Wel kunnen we u alvast mededelen dat het sprekers zijn uit de (voormalige) topsport.

Datum: woensdag 28 november
Tijd: 18:30 uur
Locatie: Lounge Tilburg Trappers, Stappegoorweg 3a, Tilburg

Graag ontvangen wij u vanaf 18.30 uur voor een (klein) hapje. Om 19.00 start het inhoudelijke programma, tot ongeveer 20.00 uur, waarna u wordt uitgenodigd om met elkaar een drankje te drinken. De hele avond is geheel kosteloos. Graag ontvangen wij u, vergezeld door een introducee op dit mooie event. Met uw introducee kunnen we ons netwerk verder uitbreiden. U kunt zich opgeven via sales@trappers.nl. Vermeld hierbij of u een introducee meeneemt en zijn of haar naam. Wees er snel bij, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor dit mooie event.

Geïnteresseerd? We zien u graag de 28e.

Met sportieve groet,
Organisatie MannaertsAppels Sportscafé