Ondernemende advocaten voor de ondernemer

Evenement

Inspiratiesessie “Grip op het ziekte- en re-integratie proces”

12-12-2022 16:00-17:00 uur

Inspiratiesessie: “Grip op het ziekte- en re-integratie proces”.

Een langdurig zieke medewerker vraagt zorgvuldigheid en intensieve begeleiding en kent ook de nodige uitdagingen. Hoe blijf je in contact met je werknemer? Hoe ga je om met het advies van de bedrijfsarts? Waar moet ik als werkgever op letten als het gaat om de Wet verbetering Poortwachter? En wat doe je als een werknemer zich niet lijkt in te zetten voor de re-integratie of als de voortgang stokt?

Dit evenement is voor ons geslaagd als je niet alleen antwoord hebt verkregen op bovenstaande vragen maar ook beter in staat bent om de regie te houden op het gebied van ziekte en re-integratie. Speciaal voor onze relaties en met name voor werkgevers, HR-functionarissen en HR-directeuren organiseren wij de inspiratiesessie “Grip op het ziekte- en re-integratie-proces”.

Een interactieve en praktische inspiratiesessie waarbij advocaat Madelein van der Velden, bedrijfsarts Ruud Wolberink en werkgever Peter van Dijk met elkaar in gesprek gaan over de uitdagingen rondom ziekte en re-integratie.

Aan het einde van deze inspiratiesessie weet je waar je als werkgever op moet letten, hoe een goed ziektedossier eruit ziet en hoe je een loonsanctie kunt voorkomen.

Schrijf je gratis in:

Wanneer:

Maandag 12 december a.s.
Van 16 tot 17 uur
Online sessie via Teams

Kun je niet op 12 december en/of wil je specifieke onderwerpen besproken hebben? Plan dan een persoonlijke sessie met Madelein via m.vandervelden@mannaertsappels.nl of bel naar 076 – 522 52 60.

Aan je deelname zijn geen kosten verbonden.

 

INSCHRIJVEN: Grip op het ziekte en re-integratie proces

  • Bij het verwerken van jouw aanmelding zal MannaertsAppels zich houden aan hetgeen zij over de verwerking van persoonsgegevens heeft opgenomen in haar privacyverklaring. Deze privacyverklaring is hier te raadplegen.