Ondernemende advocaten voor de ondernemer

Evenement

Comfortabel internationaal zaken doen

17-03-2023 13:30-18:00 uur

Om ambities en groei te kunnen realiseren, biedt internationaal zakendoen prachtige kansen. Tegelijkertijd brengt het ook uitdagingen met zich mee als het gaat om lokale wet- en regelgeving en buitenlandse verzekeringsrisico’s. Dit merken wij aan de vragen die wij krijgen van ondernemers. Vandaar dat MannaertsAppels advocaten, de IBG Group van Eurojuris International en Vanbreda Risk & Benefits de krachten hebben gebundeld en u van harte uitnodigen voor het congres ‘Comfortabel internationaal zaken doen’ op 17 maart in hotel Nassau in Breda.

Comfortabel internationaal zaken
Ondernemen in het buitenland wordt een stuk interessanter als u goed inzicht heeft in hoe u dit het beste kunt aanpakken. Waar moet u op letten? Met welke risico’s krijgt u te maken en hoe kunt u binnen uw organisatie deze risico’s zo goed mogelijk managen? In één middag helpen wij u op weg, zodat u met een gerust hart de kansen kunt pakken die internationaal zakendoen biedt.

Inspirerende sprekers
Na de opening door Paul Depla, burgemeester van Breda zijn er korte introducties  door MannaertsAppels advocaten (Sjoerd Tilman) , Eurojuris International (Richard Phillips, solicitor en President of the IBG Group) en Vanbreda Risk & Benefits.

Wij zijn er trots op dat Bert Piëst als Key-note spreker zijn ervaringen en tips wil delen in zijn presentatie “Reflections of an entrepreneur on doing international business”. Bert was van 1995 tot 2015 parttime hoogleraar ‘strategisch management’ aan de UVA en is een door de wol geverfde ondernemer met internationale expertise. Er zal volop gelegenheid worden geboden tot het stellen van vragen.

We sluiten het congres af met een interactieve borrel waarin u uw vragen kunt stellen aan de sprekers én aan de buitenlandse advocaten van de IBG Group die deze middag aanwezig zijn.

Programma
Het congres vindt plaats op vrijdagmiddag 17 maart a.s. in hotel Nassau, Nieuwstraat 23 te Breda. Het programma ziet er als volgt uit:

13.30 uur Ontvangst
14.00 uur Aanvang inhoudelijke programma
16.00 uur Borrel

De presentaties worden in verband met de aanwezigheid van buitenlandse advocaten in het Engels gegeven.

Voor ons is de middag geslaagd als u met behulp van de input van het congres comfortabel(er) internationaal zaken doet. Schrijf u nu in! Aan uw deelname zijn geen kosten verbonden.

<inschrijfformulier>

Wij zien u graag op 17 maart!

MannaertsAppels Advocaten, Eurojuris International en Vanbreda Risk & Benefits