Madelon Beljaars

Sectie: Aansprakelijkheid en letselschade
Specialisatie: Letselschade

Binnen de sectie aansprakelijkheid, schade en verzekering is Madelon actief als letselschadeadvocaat. Hierin staat ze slachtoffers van ongevallen en medische fouten bij in het realiseren van een passende schadevergoeding. De impact van een ongeval is vaak enorm. Madelon neemt daarom de juridische afwikkeling over en zorgt er zo voor dat slachtoffers zich volledig kunnen richten op hun herstel.

Betrokkenheid en vasthoudendheid kenmerken de aanpak van Madelon. Ze zet zich in om in overleg met de verzekeraar een goede schaderegeling te treffen. Echter niet tegen elke prijs: biedt de verzekeraar een te lage vergoeding, dan schuwt Madelon een gang naar de rechter niet. Het doel is altijd om een volledige compensatie van de geleden schade te verkrijgen, met oog voor het slachtoffer.

Madelon heeft in 2015 de specialisatieopleiding Personenschade aan de Grotius academie met succes afgerond. Daarnaast is zij aangesloten bij de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA) en de Vereniging Jonge Professionals Personenschade (VJPP).

Rechtsgebiedenregister:

Madelon Beljaars heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het volgende hoofdrechtsgebied geregistreerd: Letselschade.  Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op dit geregistreerde hoofdrechtsgebied.


My Resume

Opleiding: Universiteit van Tilburg, Privaatrecht
Advocaat sinds: 2008
Werkt bij MannaertsAppels sinds: 10/01/2017
Volgde de cursussen: Grotius specialisatieopleiding Personenschade
Lid van: Vereniging Letselschade Advocaten LSA, Vereniging Jonge Professionals Personenschade en lid van de klachtencommissie van Schakelring