Ondernemende advocaten voor de ondernemer

Colloquium Eurojuris België – Nederland 18 november 2022 – BE

Beste Eurojuris leden in België, vrienden,

Op vrijdag 18 november a.s. ontvangen we u graag in Breda voor het colloquium met Eurojuris België en Eurojuris Nederland.

We starten het programma op het kantoor van MannaertsAppels Advocaten met een Brabantse lunch. Na de lunch gaan we te voet naar de nieuwe Rechtbank waar Huib de Ruijter, voormalig vicepresident van de rechtbank, ons zal rondleiden en zal vertellen over de bouw, de architectuur, de kunst en het contract.

Aansluitend zal senior rechter Kees van der Weide zijn recente ervaringen als High Judicial and Prosecutorial Council van Bosnia en Herzegovina met ons delen.

Via een aantal bezienswaardigheden van Breda met een tussentijds borrelmoment sluiten we het programma af met een diner bij Brasserie Bardot.

Namens het bestuur van Eurojuris Nederland vragen wij u om in groten getale aanwezig te zijn. Inschrijven kunt u middels onderstaand formulier. Graag uiterlijk 25 oktober a.s.

Met vriendelijke groet,
namens het bestuur van Eurojuris Nederland

Sjoerd Tilman
Voorzitter

 

Inschrijven colloquium Eurojuris 18 november 2022 - BE

Persoonsnaam

Ja, ik ben 18 november a.s. aanwezig en neem deel aan:

Factuur adres

Bij het verwerken van jouw aanmelding zal MannaertsAppels zich houden aan hetgeen zij over de verwerking van persoonsgegevens heeft opgenomen in haar privacyverklaring.