Ondernemende advocaten voor de ondernemer

Rob van der Steen

Sectie: Letselschade
Specialisatie: Aansprakelijkheid, (letsel) Schade en Verzekering

Rob heeft na jarenlange ervaring bij een rechtsbijstandsverzekeraar de overstap gemaakt naar de advocatuur. Zijn focus ligt op de behandeling van letselschadezaken, aansprakelijkheidsgeschillen en verzekeringsrechtelijke vraagstukken. Oog voor detail, scherp op de inhoud, maar aandacht voor het persoonlijke aspect zijn kenmerkende eigenschappen van Rob die hét verschil maken.
Het ontzorgen van de cliënt in de breedste zin van het woord is zijn speerpunt, zodat de cliënt zich volledig kan richten op het herstelproces. Tijdens de schaderegeling zorgt Rob ervoor dat de cliënt een passende schadevergoeding krijgt. Juridisch waar nodig, pragmatisch indien mogelijk. Persoonlijk contact en een vertrouwensrelatie met de cliënt zijn voor Rob onmisbaar om tot optimaal resultaat te komen.

Rob heeft de studie rechtsgeleerdheid, Master Privaatrecht succesvol afgerond met daarbinnen het accent op aansprakelijkheidsrecht.
In 2017 heeft Rob de specialisatieopleiding Personenschade aan de Grotius Academie met succes afgerond.

 

Mijn CV

Opleiding: Studie Rechtsgeleerdheid

Mijn blogs

Verhaal van letselschade door zzp'er op opdrachtgever: lastig maar niet onmogelijk

Al een aantal jaar neemt het aantal zelfstandige ondernemers in Nederland flink toe. Het vooruitzicht van vrijheid, flexibiliteit en ondernemerschap is voor veel mensen erg aantrekkelijk. Aan de andere kant zijn er natuurlijk ook risico’s verbonden aan zelf ondernemen. Zo blijkt in letselschadekwesties verhaal van schade in het verkeer tijdens ‘werktijd’ lastig te zijn. Een...
Rob van der Steen 28 | 1 | 2020
Aansprakelijkheid,